Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 honaposan csokit majszolni?

5 honaposan csokit majszolni?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit megbàntani,de egy illetö bizonyos oldalon feltette a képet hogy 5 honapos pici gyereke milyen édesen nyamnyog a TWIX CSOKIN.

Hàt ezek szerint lehet,és csak én beszélem magamba hogy veszélyes?

2009. szept. 3. 14:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Miért zavar téged, hogy más mit csinál a gyerekével? Ő baja, úgysem tehetsz semmit. A sajátod úgy eteted ahogy jónak látod.
2009. szept. 3. 14:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem vagy egyedül ezzel :) Egyrészt nem tudom, hogy hogy nyammoghat, másrészt minden anyukáénak a lelkére van kötve, hogy amíg a baba nem tud arról, hogy konkrétan van édes íz, illetve cukor és a tejfogak épsége miatt ne adjanak neki cukrosvizet, csokit, semmit...

A pörköltön is meglepődök néha, hogy azt kapja egy 5-6 hós baba , de úgy vagyok vele, ha eszi.... A csoki az másabb azért....

3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnék ilyen korán neki,mert inkább egyen magas tápértékü dolgokat,amig gyorsan fejlődik:-) Azonban szinte biztos vagyok benne,hogy 1 szelet csokitól semmi baja nem lett. Akkor már eltudom képzrlni,hogyha minden nap kap,de egy kisbabának nem való csoki,szerintem ugy egy éves kora alatt!
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem való nekik még a csoki föleg egy egész twixet a szájába nyomni veszélyes.Nekem is 5 hónapos a fiam és a 2,5 éves lányom ha csokit eszik ö cuppog neki egyszer adtam neki egy leheletnyi darabkát inkább csokimorzsa volt csak ami persze el is olvadt a szájában,de a rendes csokievéssel még várnia kell.
2009. szept. 3. 14:15
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem akarok elitélni senkit,de annyi finomsàg van pici babàknak feltalàlva,miért kell épp csokit adni?

Egyébként is a csoki nyomokban mogyorot tartalmazhat,és az nagyon veszélyes.Szerencse,ha nem lesz baja.

Persze az enyöm is megnyalja a dinnyét vagy hasonlot,ha làtom hogy akarja,de rendesen csokit elszopogatni tulzàsnak tartom.

2009. szept. 3. 14:21
 6/16 anonim ***** válasza:
58%

Nem akarsz senkit elítélni? Pont erről szól a kérdésed! Arról, hogy milyen felelőtlen az anyuka, mert csokit ad a gyerekének és ez téged felháborít.

Én viszont másképpen gondolkozom. Mindenki azt ad enni a babájának, amit akar. És engem az sokkal inkább felháborít, hogy egyesek feljogosítva érzik magukat arra, hogy mindenkinek az életében beleavatkozzanak. Szerintem ez sokkal inkább elítélendő még akkor is, ha jó szándékkal teszik. De itt ugye nincs szó jó szándékról, mert akkor nem itt teregetnéd ki más szennyesét, hanem neki mondanád meg, ha nem helyeselsz valamit.

2009. szept. 3. 14:42
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Ez mégis milyen kérdés? Attól, hogy feltetted ezt a kérdést, kinek lesz jobb? A gyereknek jobb lesz, aki csokit kapott? Az édesanyjának jobb lesz? Netán neked származik előnyöd? A válasz minden kérdésre NEM. Neked sem lesz jobb, mivel fogsz kapni hideget és meleget is. Ha azt az időt, amit pletykálkodással és mások szapulásával töltesz, a gyerekeddel töltenéd, akkor mindenkinek jobb lenne. Ha pedig a nő nevelési szokásaival van gondod, akkor neki mondd. Bár szerintem ezt úgysem fogod megtenni, mivel semmi közöd hozzá, hogy mit ad enni a gyermekének és ezt te is jól tudod.
2009. szept. 3. 15:00
 8/16 A kérdező kommentje:

Képzeld a gyerekem alszik,ezért megtehetem,hogy kicsit az interneten körülnézzek.

Nem nem lesz jobb nekik,hogy feltettem a kérdést,de arra voltam kivàncsi hogy helyeslitek-e,és ezek szerint én vagyok ilyen szigoruan mindent betarto anyuka,vagy holnap adjak én is nyugodt szivvel a gyerekemnek csipszes zacsit a kezébe,ugyse lesz baja....

2009. szept. 3. 15:11
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem aranyom, a kérdésed nem erről szól. Ha valóban arra lettél volna kíváncsi, hogy hány éves korától adnánk csokoládét a gyermekünknek, akkor ezt kérdezted volna. Kihagytad volna belőle az 5 hónapos babát és az anyukáját is. Egyébként pszichológus lévén az írásodból számomra világosan kitűnik, hogy te meglehetősen határozott típus vagy. Az a típus, aki elájul magától, mert szült egy gyermeket és aki mindig mindent kapásból jobban tud, mint mások. Soha nem hallgatnál senki tanácsára sem. De itt be is fejeztem a meddő vitát. A kommented előtti utolsó válaszoló voltam.
2009. szept. 3. 15:22
 10/16 A kérdező kommentje:

Pszichologus'

A vàlaszod alapjàn elég rossz pszichologus vagy...

2009. szept. 3. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!