Mikor mentetek először "emberek közé" a babátokkal?
Figyelt kérdés
Másfél hetes a babám és a városunkban hétvégén szabadtéri programok ill. rendezvények lesznek. Vajon mehetek vele már ilyen helyekre? Kicsit félek, mert féltem őt! Első baba!
2009. szept. 3. 13:05
1/9 anonim válasza:
Elmehettek mar, de szerintem ne maradjatok tul sokaig, es lehet hogy nyugos lesz utana, mivel nagy ujdonsag neki, zajok, hangok szagok stb.
2009. szept. 3. 13:09
2/9 anonim válasza:
szia!
Másfél hetesen ne vidd szerintem! A mi picink 3, 5 hónapos, de egyszer mentünk el vele vásárolni 3asban.Én 4-5 hónapos korában tervezem, hogy jobban kimozdulunk majd vele!
2009. szept. 3. 13:09
3/9 anonim válasza:
Szerintem korai.
2009. szept. 3. 13:23
4/9 anonim válasza:
szerintem is korai!!! mi 3 hónapos volt amikor tömegbe vittük (vásárolni), na meg itt az a fránya influenza és én nem kockáztatnék.
2009. szept. 3. 13:38
5/9 anonim válasza:
Egy séta erejéig nyugodtan menjetek. Én vittem magammal minden hova már két hetes korától, mert nem volt segitségem, igy vásárolni, ide-oda mentünk kettesben. Talán három hetes volt tavaly nyáron, mikor elvittük magunkkal még ebédelni is egy kis Duna parti étterembe. Végigszunyálta az egészet.
2009. szept. 3. 13:42
6/9 anonim válasza:
Setalni masfel hetes koratol vittuk (parkba, utcan), de konkretan emberek koze, peldaul bevasarolni csak akkor vittem, amikor mar megvolt az elso oltasa es eltelt meg egy het. Tehat ket honapos es egy hetes koraban.
2009. szept. 3. 14:34
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok majd keresni egy arany középutat! De az udvarra a levegőre kitehetem ugye?
2009. szept. 3. 14:39
8/9 anonim válasza:
Szerintem vidd nyugodtan,csak ne a legnagyobb tömegbe menj vele,"messziről" szemlélődjetek,ne sokáig és ne fogdossa meg senki.A levegőtől nem lesz baja.
Én okt. végén szültem,3 hetesen mentünk vásárolni(és nem kisboltba).
Járványos időben nem vinném,de ugye az nincs.
Nem kell a gyerkőcöt búrában tartani,ha meg szoptatsz is,az is ad védettséget.
2009. szept. 3. 15:21
9/9 anonim válasza:
Én decemberben szültem, már 2 hetesen jártunk vásárolni. Muszáj voltam, a kaja nem jön fel magától. Persze siettem nagyon, senkinek nem engedtem megfogni a babámat.
Egy ilyen rendezvénnyel az a baj, hogy akarva-akaratlan belefutsz olyan emberekbe, akik jajjjjjdearanyosbabbbbbba és már nyúlnak is bele a babakocsiba, te meg kapod a szívrohamot szépen. Én ezt a rendezvényt kihagynám a helyedben, de sétálni mennék már, olyan szép idő van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!