S. O. S előtej?
Figyelt kérdés
14+2 hetes terhes vagyok és a cicimből fél órája valami átlátszó ragacsaos anyag folyik ez normális?kicsit fura érzés mert a felsöm is átázott:SSegítsetek!2013. febr. 1. 20:10
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ez alöbb a jobbol most meg a balból!
2013. febr. 1. 20:11
2/8 anonim válasza:
Gyakran kialakul emlőváladékozás a terhességgel összefüggésben is. Ilyenkor egyik vagy mindkét mellből savós folyadék szivárog, ami többnyire teljesen ártalmatlan jelenség. A testben kialakuló hormonális változások - elsősorban a magasabb prolaktinszint - okozza a váladékozást.
Ezt találtam a femina.hu-n :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi,bár ebből nem sok minden derül ki,de köszi hogy fáradtál:)
2013. febr. 1. 20:19
4/8 anonim válasza:
De kiderül, hogy teljesen normális. Mikor otthon vagy tegyél a melltartódba zsebkendőt és úgy nem ázik át.
5/8 A kérdező kommentje:
Jo bocsi csak ugy megjedtem..hirtelen történt:D
2013. febr. 1. 20:25
7/8 anonim válasza:
Teljesen normális, ne aggódj. Nekem minden terhességnél már az eleje (8 hét) óta van:)
Kétlányos 26hkm.
8/8 anonim válasza:
Ekőtej, teljesen normális, használj melltartóbetétet, ha nagyon szivárogna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!