Főállás anya aki "csak" otthon van 3 vagy több gyerekével van itt olyan vagy ismersz ilyet, ha a fizetésed nem lenne sokkal több elgondolkoztál hogy maradsz otthon inkább?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok hogy van 3 (több) kicsi gyereke vkinek és a legkisebb is még csak pár éves. Ha visszamegy dolgozni akkor sem keresne olyan rengeteget amiért megérné hogy 1. amikor a gyerek/gyerekek betegek fizetni kell bébiszittert aki vigyáz rájuk 2. ha nem ér oda egyik szülő sem időre a bölcsibe oviba a gyerekért szintén fizetni kell a segítségnek 3. hogy alig van idő a háztartásra programokra a gyerekekkel stb.?
Tudom hogy vannak akik dolgoznak is meg sok gyereket is nevelnek és mellette tökéletes háziasszonyok, szakácsok és feleségek de most nem rájuk gondolok a kérdésemben.
2013. febr. 1. 15:54
11/12 anonim válasza:
Szia. Nekem is 3gyerekem van,13,4,1,5év. Én nem tudok vissza menni dolgozni,ha a fiam eléri a 2évet,sem ha a 3évet... a férjem beosztása nem jó,se reggel se délután nem érne se oviba se bölcsibe.Nagyszülőkre számítani nem tudunk. Már sokat gondolkodtam ezen,hogy is lesz,de nem tudnánk megoldani. Ha béby szitert szeretnék fizetni,akkor minek mennyek vissza dolgozni,akkor én maradok inkább velük... Ráadásul a lányom elég beteges jár oviba 1-2hetet és 3hetet itthon van mert beteg. Ha vissza is megyek dolgozni csak 4órába tudnék egyenlőre ...
12/12 anonim válasza:
Szia!
Én vagyok a 3 kisgyerekes, diplomás anyuka.
Szintén eü :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!