Főállás anya aki "csak" otthon van 3 vagy több gyerekével van itt olyan vagy ismersz ilyet, ha a fizetésed nem lenne sokkal több elgondolkoztál hogy maradsz otthon inkább?
Tehát arra gondolok hogy van 3 (több) kicsi gyereke vkinek és a legkisebb is még csak pár éves. Ha visszamegy dolgozni akkor sem keresne olyan rengeteget amiért megérné hogy 1. amikor a gyerek/gyerekek betegek fizetni kell bébiszittert aki vigyáz rájuk 2. ha nem ér oda egyik szülő sem időre a bölcsibe oviba a gyerekért szintén fizetni kell a segítségnek 3. hogy alig van idő a háztartásra programokra a gyerekekkel stb.?
Tudom hogy vannak akik dolgoznak is meg sok gyereket is nevelnek és mellette tökéletes háziasszonyok, szakácsok és feleségek de most nem rájuk gondolok a kérdésemben.
Én teljesen megértelek!
3 gyerekem van, 5-4-1 évesek. Már 6 éve itthon vagyok, ugye a kiskorkülönbség miatt nem is tudtam visszamenni dolgozni.
Budapesttől 30 km-re lakunk, a gyerekek előtt Bp-en dolgoztam.
Most innen bejárni (táv-busz, bkv bérlet vagy benzinpénz) nem lenne túl jó. Időben sem, mert másfél órával korábban kellene min. indulni.
A gyerekekért nem érnék sem az oviba, sem a suliba. Férjem sem mozdítható 5-nél korábban.
Mi megbeszéltük, hogy akicsi 8 éves koráig főállású anyaként leszek itthon.
Azt semmi nem pótolja, hogy mehetek értük, nem kell izgulni, hogy érnek haza, ebédelnek normálisan, tanulhatok!!!! velük.
Igaz, szerencsésnek mondhatom magunkat, hogy "megtehetem" hogy itthon vagyok velük.
Diplomám van, de azzal együtt is max. 90 ezret kapnék kézhet, 2 múszaos 12 órás melőval.
Lenne olyan nap, hogy reggel fél ötkor indulhatnék és este 9-re érnék haza :(
Nem is látnám őket :(
Áááá..baromi nehéz, mert hiányzik a munka...
18:28-as vagyok.
Nem volt felesleges a diploma, mert a gyerekek születése előtt is "használtam".
30 évesen szültem az elsőt. Meg hát ugye azért majd visszamegyek, ha letelik a 8 év.
Igaz az biztos, hogy kell majd egy szoftver frissítés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!