Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan ülés ami 9-36kg-...

Létezik olyan ülés ami 9-36kg-ig jó és isofixes?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen létezik, de nem mindegy mekkora gyereknek akarod, mert kicsi gyereket nem szabad ilyenbe rakni.
2013. febr. 1. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
létezik,de ezek a fajta ülések szerintem nem biztonságosak.Mert nem mindegy,hogy egy 10 hónapost,vagy 3 évest ültetsz bele.
2013. febr. 1. 14:52
 3/9 A kérdező kommentje:
12kg-s gyerekről van szó. sak azért kérdezem, mert ezek általában szétszedhetőek, meg egy idő után az autó övével kell bekötni. Szóval, hogy van-e értelme egyáltalán ebben a kategóriában az isofixnek, mert én biztonságosabbnak találom, mint a simát.
2013. febr. 1. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Az ok, hogy 12kg, de mennyi idős? 1-2 nagyon jó ülés van ebben a lategóriában a többi borzalmas, azok amik jók isofixesek.
2013. febr. 1. 14:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Másfél éves. Most 0-18as ülése van. Egy darabig még jó is lenne, de azt már nem tudjuk megvárni, hogy 15kg legyen, mert jön a tesó, és neki fog kelleni ez az ülés.
2013. febr. 1. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Értem. Hát akkor má átlehet rakni. Ami ebben a kategóriában tényleg jó az a cybex pallas2. De mindenképpen próbáljátok bele a gyereket meg az ülést a kocsiba is.
2013. febr. 1. 14:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem. Sokat hallottam már erről a pajzs dologról, de inkább csak rosszakat. Mármint biztonságos, de a gyereknek irtó kényelmetlen.
2013. febr. 1. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Én fiam imádta. Nem kényelmetlen, sőt kényelmesebb mint az öv de eleinte szokatlan lehet.
2013. febr. 1. 15:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Cybex pallas.

En sem kedvelem a nagy kategoriat atfogo ulesekrt, de a pallas tenyleg jo.

2013. febr. 1. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!