Mi a hátránya annak a babakocsinak, aminek nem átfordítható a tolókarja?
9.58-as:
Köszönöm! Ha jól láttam 6 hónapos kortól való, az én kisfiam még csak 3 hónapos, tehát olyan babakocsira gondoltam, ami vízszintesig dönthető.
10.10-es:
Húúú, köszönöm a linkeket.
Az utolsó kettő én voltam:)
A mienk is teljesen vízszintesig dönthető, tényleg 6 hóstól van írva, de adtak egy szűkítőt hozzá, amibe a 6 hós fiam nem fért bele, tehát elvileg kisebb gyerek is lehet benne.
Remélem, h sikerül találnod jó babakocsit, annó én is sokat kínlódtam ezzel, ezért küldtem a linkeket.
Először szedd össze, h mi legyen mindenképp a babakocsiban, nagy háló alul, esővédő, legyen tálca, nálam ezek voltak a mérvadók. Sosem tudtam hova tenni a cumisüveget, most a csőrös poharat 4 helyre biggyeszthetem:D
Ezzel járunk vásárolni is, ezért kellett a kosár.
Figyeld a kereket, minél nagyobb, annál jobb, nem tudom, h milyen magas van, én majdnem 175, szóval fontos volt, h kényelmesen toljam. A kerekek azért jobbak még, ha nagyobbak, mert rosszabb úton könnyebb tolni, ráadásul nem akaszt meg járdára való felgurulás.
Én nem tudok bolygókerékkel menni, így azt is néztem, h az fékezhető-e.
Nagyjából talán ennyi, amit tudok a babakocsikról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!