Aki tud/szeretne küldene nekem saját gyerekszobaképet? Amit kisgyerek használ?
Figyelt kérdés
köszi2013. jan. 31. 12:58
1/4 A kérdező kommentje:
igazából színvilágból ,berendezésből szeretnék ötleteket meríteni...hamarosan költözünk és szép szobát szeretnék nekik csinálni...
neten már néztem, szépen berendezett szobák csak olyan műviek ...ezért kérnék segítséget tőletek
köszi
2013. jan. 31. 12:59
2/4 anonim válasza:
Kisfiú vagy kislány szobát szeretnél? Vagy esetleg olyat, ami mindkettőnek jó? Nekem lányom van, a szobája úgy néz ki, hogy két szemközti fal mályva színű, másik kettő szemközti pedig csillagfürt, nem teljesen a plafonig, a plafontól kb. 20 cm-re bordűr csík, amiben fehér alapon rózsaszín és lila virágok vannak. A falakon matricák, lilás szőnyeg. Szerintem szép!
3/4 A kérdező kommentje:
olyat ami mindkettőnek jó :)
2013. jan. 31. 13:34
4/4 A kérdező kommentje:
de én is gondoltam olyan ra h 2-2 fal legyen egyszínű....
továbbá még vacillálok hogy matricák, vagy mesefigurás képek legyenek a falakon....
2013. jan. 31. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!