Anyucik, van olyan háztartási termék (mosószer, öblítő, tisztítószer stb), amit spórolásból próbáltatok ki ahelyett, amit egyébként használni szoktatok, és végül az olcsóbbnál maradtatok, mert ugyanúgy bevált?!
Köszönöm az eddig válaszokat, nagyon hasznosak kivétel nélkül! Mindenkinek ment a zöld kéz
Azért még várok ötleteket, tapasztalatokat!!!!
én ugyan nem vagyok anyuka, de a welldone termékeket én is ajánlom! szerintem nagyon szuperek, ezenkivül domestost használok, vizkőoldásra néha ecetet...mosóporban eddig talán a dosia, bár nem tudom, mert a mosogép rossz, egyszerüen nem mos szépen...talán mert jó régi...
euros üzletben vásárolok mindig ilyeneket, jóval olcsobbak ott a dolgok, mint máshol...
24L
Utolsó válaszoló, neked is köszönöm a választ. Egyébként pontosan azért tettem fel a kérdést, mert Welldone öblítőt vettem legutóbb, a fehér színűt, és kb 350 ft volt, és már használtam ugyan ilyen illattal drágábbat, és mosás után is megmaradt az illat, úgyhogy ebben valószínű ennél is maradunk.
Ezért gondoltam, hogy biztos más esetében is lennének jó alternatívák...
És mint írjátok, vannak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!