Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni haj hullás mikor...

Szülés utáni haj hullás mikor ér véget?

Figyelt kérdés
Annyira hullik a hajam ,hogy már alig van!Mennyi idő mire ez le zajlik?Vagy van valami szer amivel meg lehet állítani a hullást?
2009. szept. 2. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 2-3 hétig hullott, de aztán abba maradt magától szerencsére.
2009. szept. 2. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
A kisfiam 9 hónapos volt, amikor már egyre kevésbé hullott a hajam. Amúgy állandóan tele volt szegénynek a keze a hajszálaimmal. Olyan 10 hónapos korában döntöttem, és levágattam rövidre. Már nem is hullik, de nem is nézek ki olyan hülyén, mintha egy pár szál hosszú hajam lenne... Amúgy nagyon változó, hogy mikor szűnik meg a hajhullás. Állítólag vashiánytól lehet, a vastabletta segít...
2009. szept. 3. 08:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Fodrász ismerősöm ajánlotta, hogy szülés után három hónappal mindenképp vágassam meg a hajam végét, frissítsem fel, nagyon jót tesz neki! Talán, sőt, szerintem biztos, hogy a hajhullás is csökkenthető egy ilyen "egészségügyi" vágással.Próbáld ki, nem veszítesz semmit két centi hajon kívül:)
2009. szept. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!