Mi a véleményetek az Anna névröl?
Figyelt kérdés
Lenne még Lilien,Nelli,Eszter,Liza nem tudunk választani,segítenétek?
ùj ötleteknek is örülök,a lényeg hogy rövid legyen és külföldön is lehessen használni.
2013. jan. 28. 11:11
11/17 anonim válasza:
Anna:) Mi is Annát adtuk volna, ha az egyik dédi nem Anna lenne(nem akartunk véletlenül sem szűk családi körben előforduló nevet adni, egyrészt a "sértődés" miatt, másrészt "élő után" elnevezni a lányunkat).
12/17 anonim válasza:
A nagyobb lányomat így hívják :) ,a kicsi Nóra lett. Egyik névből sincs a környezetünkben, sem az oviban. Külföldön mind a kettő jól használható- ez nálunk is szempont volt.
13/17 porcukormókus válasza:
Szep nev, de tucat. En jobban szeretem a ritka neveket.
14/17 anonim válasza:
Anna: szép egyszerű unalmas!- véleményem ez.
A Lilien szép!
15/17 anonim válasza:
Az Anna szerintem egy nagyon szép név. Én ezt választanám az általad felsorolt ötletek közül.A Lilien nekem így nem tetszik, csak simán a Lili. A Nelli, Eszter, Liza sem a kedvenceim.
16/17 anonim válasza:
Idióta pontozók!
Véleményt kérdezett. Ha azt írom, h nem tetszik, miért kell lepontozni?
17/17 porcukormókus válasza:
Mert fogalmuk sincs, hogy mire valo a pontozas..De mindnestre boldogga teszi oket.. ;) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!