11/13 anonim válasza:
Miért a gyes jövedelem? Azt se tudod mi a különbség gyes és gyed között. Látszik, hogy nem vagy olyan iskolázott, hogy munkahelyed is lett volna, hogy gyedet kapj. Igazából, jót nevettem rajtad, hogy szerencsétlenségedben, hogy nincs pénzed és nem kapsz hitelt, már nem tudod mit kezdj magaddal. Ha a gyed nem jövedelem, ami nekem 80 ezer forint, akkor a te 25 ezres gyesed jövedelem? Hiába is pampogsz itt, akkor se kapsz még A hitelt se gyesre, talán dolgozni kellett volna, nem sírni ríni.
12/13 anonim válasza:
Ja, meg mond le az internet előfizetésed és akkor talán több pénzed lesz a gyerekedre, ha egyáltalán rá akarod költeni a hitelt, amit nem kapsz meg:)
13/13 anonim válasza:
Nem tudom Kérdező, miért bántod az illetőt, mikor igaza van. Sajna nem kapsz hitelt gyesre, ami szintén nem jövedelem és még sokkal kevesebb is mint a gyed.
A válaszoló leírta, hogy tudja, hogy folyószámlahitelről van szó és kevésbé szigorúak a feltételek, de gyesre amúgy se jár.
Amúgy 2012. jan.1-ig lehetett gyedre hitelt felvenni, míg gyesre soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!