Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Budapest bankos vagyok. "A"...

Budapest bankos vagyok. "A" hitelt kaphatok GYESre?

Figyelt kérdés

2013. jan. 28. 09:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem
2013. jan. 28. 09:39
 2/13 A kérdező kommentje:
:D ok. Miért nem?
2013. jan. 28. 09:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyes-re és segélyre nem adnak semmilyen formában hitelt. (Túl kevés az összeg, ráadásul azt a babádra kell fordítani amit kapsz, nem a hitel törlesztésére).
2013. jan. 28. 09:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
a gyes nem munkabérből származó jövedelem, ugyanakkor nem éri el a minimálbér összegét, ezért nem lehet. Sok bank még gyedre se ad hitelt.Páromnak minimálbérre se adott hitelt a Budapest Bank, nemhogy gyesre. Megkérdezheted, de magukban jól ki fognak röhögni.
2013. jan. 28. 09:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Marha kedves vàlaszolókkal futottam össze megint :D nagyon köszönöm a kimerítõ kedves vàlaszokat :D szép napot nektek.
2013. jan. 28. 10:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem korrekt válaszokat kaptál. Nem tudom min akadtál ki. Bár nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk jobb hírt írni, de arról nem mi tehetünk, hogy ez a helyzet nálatok.
2013. jan. 28. 10:32
 7/13 A kérdező kommentje:

Elhiheted hogy nem azon akadtam ki hogy nem kapok. Mert màs megoldàsok is lêteznek a problémàmra.

Hanem hogy ilyet írnak: majd jól kiröhögnek engem...

2013. jan. 28. 10:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senkitől nem kaptál bunkó választ, leírtuk az igazságot. Azt, hogy kinevetnek azért írtam, mert velünk ezt tették. Kitöltöttük, az online hiteligénylést, ott azt írták, hogy megfelelünk a hitelfelvételeknek.

Odamentünk a Budapest Bankba. 500 ezret szerettünk volna. Párom minimálbérre van bejelentve, de ugye az már mellékes, hogy feketén mennyit kap. Az én gyedem havi 76 ezer körül van, a családit már nem számolják bele. Ott pötyögött a nő valamit a gépbe, közölte, nem kaphatjuk meg a hitelt, csak ha a párom visz kezest (ugye az ő nevére lett volna). Én nem lehetek kezes se, mert gyeden vagyok. Ezt ott közölték. Megkérdeztem az ügyintézőt, hogy ekkora fizetésre mekkora összeget tudnánk felvenni. Erre nevetett egyet és közölte, hogy semennyit. Ezért írtam, hogy ki fognak nevetni. Ha a 76 ezres gyedemmel még kezes se lehetek, akkor 25 ezres gyesre fognak szerinted hitelt adni? A válság előtti időknek vége, hogy önerő, kezes, nélkül dobálták utánad a hiteleket. Nagyon szigorúak lettek a feltételek. Páromnak semmilyen hitele nincs, nekem van az OTP-nél A-hitelem, de ugye én csak kezes lettem volna. De így se kapta meg, a hitelt, hogy nincs más hitele. Sok bank szóba se áll veled, ha nem keresel legalább 100-120 ezret nettóba!! Igaz, ez folyószámla hitelre nem igaz, de gyesre sajna azt se adnak!

Elnézést, ha megbántottalak. De mi nem tehetünk róla, hogy ilyen szigorú banki feltételek vannak.

2013. jan. 28. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:

én mondjuk az ösztöndíjamra csináltathattam hitelkeretet, a 23.600ft-ra kaptam 20.000ft-os hitelkeretet, vagyis "A" hitelt.

kérdezz rá

2013. jan. 28. 21:49
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves"" utolsó elötti! Tudod te mi az az A!" Hitel?

Vagy csak jàtszòd itt a kettyóst?

Az nem személyi hitel!!! Folyószàmlahitel! Ha van fogalmad ilyenrôl.

Bàr IQ-d lejött abból is hogy kezes szerettêl volna lenni gyed mellett.

A gyed nem szàmít jövedelemnek hahò!

2013. jan. 29. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!