Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kapott már valaki e hónapban...

Kapott már valaki e hónapban csp. -t vagy gyedet? Gondolom idén is hamarabb küldik, nem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Elvileg holnap a családi pótlékot kapjuk,de a gyedet azt nem.Én is várom már nagyon!

2009. szept. 1. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor akik postán kapják,megint csak olyan későn?? Már ez lesz a 4. vagy 5.hónap,hogy 7.-én kapjuk meg :SSS
2009. szept. 1. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Hát a múlthónapban is 7-én utalták a gyedet és a családi is 3-4 körül:(.....

2009. szept. 1. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyest, csalédit elsején utalják, vagyis a banktól függ, mikor ér a számládra. A postás 2-3-n hozza, de fent van a "menetrend" a MÁK honlapján.
2009. szept. 1. 22:04
 5/7 A kérdező kommentje:
betudnád nekem másolni amenetrendet ;DD Köszönöm!
2009. szept. 1. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

A lap közepe táján családi támogatások utalásairól.... katt, kell hozzá pdf.

Nekem most reggel küldték a GYESt és a családit. K&H

2009. szept. 2. 09:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen,nekem nincs pdf formátumom,meg nagyon nem értek a géphez. Azért írtam,hogy légyszi másold be nekem!! Köszi!
2009. szept. 2. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!