Milyen előnye és hátránya származik egy anyának és gyermekének, ha az édesapja nevét viseli vagy nem viseli?
Figyelt kérdés
Milyen előnye és hátránya származik egy anyának és gyermekének, ha az édesapja nevét viseli vagy nem viseli???
Egy olyan apát képzeljetek el, aki azzal fenyegetőzik, hogy elhagy minket, ha nem teszem a nevére, mert neki állítólag fáj, ha a gyermekét látja és eszébe jut, hogy a volt férjem nevén van.
Az 1 évesünk egyből a nevére került, de még sem érdekli.
Ha meg szétmennénk ő inkább intézetbe küldené a gyermekeit, mint nálam legyenek.
Vélemény???
2013. jan. 26. 20:12
11/13 A kérdező kommentje:
De a szeretete elmúlhatott attól, hogy a gyermeke nem az ő nevét viseli?
6., Mi értelme? Szerinted hogyan kellene? Hogy volna jobb?
7., DNS vizsgálatot kértem. Azzal az eredménnyel ő is át tudja majd íratni a gyermekét vagy kell, hozzá Anyakönyvi is?
8., Miért nem érdekli az eredmény?
Köszönöm
2013. jan. 26. 22:38
13/13 anonim válasza:
Engem is zavarna, ha a kisfiam vezetékneve egy számára idegen férfié lenne. Szerintem csak képzeld el, hogy te szülted, de az anyja neve rovatba a párod régi barátnőjének a neve lenne beírva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!