Fogamzásgátló szedése, illetve hormonzavar? Melletti teherbeesés lehetősége?
Ha a teszt pozitív, akkor HCG van a vizeletedben. Az pedig két dolgotól lehet, az egyik a terhesség (ez a valószínűbb), a másik esetleg petefészek ciszta, de ennek az előfordulása sokkal ritkább.
Apám második felesége fogamzásgátló mellett esett teherbe, egy szemet hagyott ki, azt hitte nem lesz gond. Az öcsém meg már 14 éves :) Semmi baja nem lett szerencsére. Nem tudom hogy meg akarod-e tartani, de ha amiatt nem akarnád hogy esetleg a gyógyszerszedés miatt valami baja lehet, íme egy példa hogy így is lehet egészséges babát szülni. Pedig 14 évvel ezelőtt még sokkal durvább fogamzásgátlók voltak.
NEm szeretném megtartani, a férjem is teljes mértékben elzárkózik tőle,hiszen nem tervezett terhesség,és tettem is ellene, a fogamzásgátló szedésével.És hát még is..... :(
Van már 3 fiam....ha valaki tutira megmondaná, hogy kislány lesz,akkor is csak elgondolkoznék rajta, hogy hogyan tovább...azért azt a 4 gyereket el is kell tartani,fel is kell nevelni.Olyan sok minden eszembe jutott,ennyi embernek kicsi lenne a ház,ugye autó is nagyobb kellene,és hát végre van munkahelyem június óta.na most ha a főnöknek benyögöm, hogy terhes vagyok,menten lehidal.Már akkor is villámokat szór a szeme,ha a kicsi beteg lesz,és ugye megyek táppénzre....nagyon nehéz.A másik oldal meg hogy ha tényleg terhes vagyok,rajtam múlik az élete...tudom hogy nincs más lehetőségem,de szétmar már így is a lelkiismeretfurdalás,pedig úgymond nincs okom rá,hiyzen rendesen szedtem a gyógyszert.
Nos,ha érdekel valakit...voltam dokinál,megerősítette a terhességet.
Mehet az agyalás, hogy hogyan tovább...van 4 hetem eldönteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!