Agyhártyagyulladás elleni oltásnak lehet szövődménye? Megéri beadatni?
Minden oltásnak lehet szövődménye.
De mi beadattuk a kisfiúnknak, ez volt az egyetlen nem kötelező oltás, amit a gyerekorvosunk is ajánlott, de semmi gond nem lett belőle. 1 éves korában kapta, így csak 1 oltás kellett és ez volt az egyetlen oltás, amit szinte észre sem vett, mikor kapta, de utána sem volt semmilyen reakció.
Igen beadattam, nálunk is ez volt az egyetlen nem kötelező amit megkapott.
Már többször leírtam ide, most leírom megint. Mikor a kicsivel terhes voltam a környéken kitört egy kisebb fajta járvány, a nagy akkor még nem volt beoltva, én úgyszint nem, kb a lakásból nem mertem kitenni a lábam. Volt haláleset maradandó károsodás, soroljam????
Alattomos betegség, sok doki szerint már rég kötelezőnek kellene lennie. Az estek 90 5-ában ha nem is hal meg a páciens, valamilyen maradandó károsodást okoz. Köszi ebből nem kérek, inkább oltás.
De nem szabad elfelejteni, hogy egy oltás nem egy életre szól, kb 5 évente újra kell oltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!