Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kérnek el havonta...

Mennyi pénzt kérnek el havonta egy Anyaotthonban?

Figyelt kérdés
Nagyon sürgős lenne a válasz, mert szinte magamra maradok egy 15 hónapos kisbabával, és csak családi, meg a GYES vagy amiből eddig a megélhetésünk lenne. De ezen szeretnék változtatni, csak egy dolog az utamban áll, bölcsődébe szeretném tenni a kislányom, de azt csak úgy engedik, ha van egy papírom arról,hogy dolgozom, vagy egy iskola látogatásit, de mivel nincsen, így nem tudom elhelyezni a bölcsődébe, és így dolgozni sem tudok elmenni.. 19 éves leszek, és semmi képen sem szeretnék a kislányom nélkül el menni otthonról, és most az apuka segítségére sem számíthatok. Vagy az anyaotthonon kívül akadna más megoldás, lakhatásilag? Előre is köszönöm a választ.

2013. jan. 23. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Melyik városba itt egy lista.

[link]

Általában van várólista így minél előbb érdeklődj. A szüleidhez költözhetsz még vissza,más nincs. Ennyi pénzből nem tudsz albérletet fizetni, ingyen meg senki nem fog adni.

2013. jan. 23. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:

azt is lehet, hogy ahova jelentkezel, ott elmondod, hogy lenne bölcsi, csak kell hozzá a papír, hogy felvettek

szüleid, fiú szülei? olyan munka, ahova viheted a kicsit is, pl. bejárónő valakihez?

anyaotthonban akkor kire hagynád?

2013. jan. 23. 21:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Pesten lakom. a 15. kerületben, Anyukámmal, és apukámmal élek, a barátom is nálunk lakott, az az velünk,mert ő fizette a költségeket többnyire, csak 2 hete megszűnt a munkahelye, és anyu kidobta otthonról, de már hónapok óta zajlanak a viták, és már odáig, hogy azt mondta én is menjek el otthonról akár csak a barátom, azaz a baba apukája. De én oda nem tudok menni. szóval minél előbb szeretnék valami minimumot, tervet kitalálni. Munkát mindenképpen keresnék. Mert muszáj, hogy dolgozzam, de a bölcsőde miatt, ezt nem tudom megtenni, a kitűzéseik beteljesítése jelen pillanatban lehetetlen, mert az iskolát is abba kellett hagynom anyuék miatt. Nem tudok elmenni sehova sem, épp ezért érdeklődöm az anyaotthon iránt, mert a munkát nem vetem meg, egy minimálisan sem. De ahhoz meg szükség van a kislányom bölcsibe juttatására. Köszönöm a válaszaitokat, Holnap két helyre is betelefonálok, hátha sikerül akár a várólistára felkerülnöm, hogy kicsit pozitívabban láthassam a helyzetem. Mert anyu a pénz miatt leszíd, hogy nincs, én megértem, de érdekes módon a családi is eltűnik egy ideje, mióta anyu velem szívózik, és tudom, hogy ő az aki elveszi, de nekem nem mondja el..
2013. jan. 23. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!