Kedves hölgyek, kinek mikor fogalmazódott meg az a gondolata, hogy gyermeket szeretne? Hány éves korában? Lehet ezt érezni, hogy na, akkor már készen állok?
Drága Intelligens 9. hozzászóló, így kisbetűvel!
Pontosan így történt, és amilyen mázlim volt, a pasi is azonnal akart gyereket. Egyébként gyerekkorom óta ismerem, csak egyikünk se tudtuk, hogy ő a másiknak az igazi. Na erre varrjál gombot!
A magyarázkodásod még szánalmasabbá teszi a helyzeted és téged...
Bennem soha nem fogalmazódott meg ez a gondolat, és semmiféle ösztönt, hajtóerőt nem éreztem ezen a síkon.
Én gyerek nélkül is teljes életet tudtam volna élni. Lehet, azért, mert 20 éves korom körül "belekényszerültem" egy kisgyerek gondozásába, szinte a gyerekemnek tekintettem. Úgy néz ki, hogy ezzel részemről le volt tudva a dolog.
Aztán 34 évesen megismertem egy férfit, akivel kapcsolatban lett először olyan érzésem, hogy neki mernék gyereket szülni. Mikor terhes lettem, nem röpködtem a boldogságtól, hogy na végre én is anya lehetek, de szeretem a gyerekem, a férjem, viszont újabb baba már nem kéne. Hát úgy néz ki, hogy én nem vagyok egy tipikus anyatípus:) Egy 42 éves nő, 5 éves gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!