Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Konkrétan mire jó a Libero...

Konkrétan mire jó a Libero klub kód?

Figyelt kérdés
Van 7 db kódom (a többit sajna kidobáltam). Mit tudok vele kezdeni? Olcsóbban rendelhetek pelenkát? Vagy ingyen ajándékot kapok? Vagy kedvezményesen vehetek valamit, amire amúgy semmi szükségem?
2013. jan. 20. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Regisztrálnod kell a libero.hu oldalon. Itt a kódokat be kell írni, amikért pontokat kapsz, attól függ, mekkora csomagolású Liberót vettél. Az oldalon megtudod nézni, hogy mennyi pontért mit tudsz rendelni.

Lehet rendelni, sampont, fürdetőt, popsitörlőt, könyveket, játékokat, pelenkát (csak bilire szoktatót, illetve 7-es méretet), pelenkatárolót, Tommy Tipee itatópoharakat, polót, atlétát, papírzsebkendőt, vannak kedvezményes utalványok wellness fürdőkeb és még sok hasonló dolgot.

A minimális rendelési határ ha jól tudom 15 pont. Ingyen házhoz szállítják.

Én már rendeltem fürdetőt, polót, Kerekítő könyvet, popsitörlőt.

2013. jan. 20. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
bocsi az offert de ennek benne kene lenni a pelus zsacsijaba? mert en most vettem 2 csomag 86 darabos liberot es nincs benne semmi sem.
2013. jan. 20. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, én már több hónapja nem vettem liberót, de a zacskó belsejében van benne, a felső részen szokott lenni rányomtatva. Óvatosan kell kibontani, mert volt, hogy én is eltéptem a kódot, mert nem a perforáció mentén bontottam ki.
2013. jan. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!