Ha kijön a védőnő terhesség alatt kifog oktatni, mi hogy legyen a lakásban, szobában?
Figyelt kérdés
Most jön ki majd először és tartok az egésztől!Nem a legszimpatikusabb a nő!Kissé mintha erőszakos lenne!Én meg egyenesen utálom mikor mindent meg akarnak magyarázni!2013. jan. 20. 16:51
1/8 anonim válasza:
hallgasd meg, bólogassál lelkesen ,aztán ami tetszik azt megfogadod az elmondottakból,ami meg nem azt nem. Mert ha leállsz vele vitatkozni, és tényleg olyan erőszakos ahogy mondod, annál nehezebben szabadulsz tőle.
2/8 anonim válasza:
nálunk is erőszakos. én is úgy tettem ahogy az előző írta okosan bólogattam aztán úgy csináltam ahogy én akartam.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez változó. Van, ahol ki sem megy. Nálunk pl. csak elmondta, h kb. milyen ruhák kellenek majd kezdetben, meg pont akkor voltam a nagy vásárlásban benne, minden a kanapén volt kint, így végignéztük, hogy mi kell, és esetleg mi kellhet még. De egyáltalán nem szólt bele, hogy hol legyen a kiságy, hol legyen ez-az. SZerintem is hallgasd meg, nem éri meg visszaszólni, mert annál tovább tart a dolog.
4/8 anonim válasza:
hallgasd végig,bólogass,de nem muszáj rá hallgatni.:) én is ezt tettem.amúgy nálunk nem mondta hogy a lakásban mi hogy legyen
5/8 anonim válasza:
Nekik ez a dolguk, a mienk csak a konyhába jött, ott le is ültünk kávézni, nem is nézett körül.
a mienk nagyon aranyos, bár ő is nagy életmód tanácsadó is.
6/8 anonim válasza:
bementem a védőnői szolgálathoz és nyilatkoztam h köszönöm de nem kérem
rá kb 2 hétre kijöttek a gyámügytől körbenéztek, kérdeztek párat pl miért mondtam le, mi volt a baj
elmondtam aláírtam és többet nem kereset a védőnő és nem kellet bemennem hozzá
amúgy max tanácsot adhat amit vagy megfogadsz vagy nem
én a 3ik gyereknél mondtam le mikor kiderült h aki volt az más körzetbe került az új meg egy banya volt :-(
7/8 anonim válasza:
ja én elküldtem a fenébe mikor beszólt a tanácsadáson
ja és át lehet kérni magad máshoz de az macerásabb mint ha lemondod
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,azt hiszem én is így teszek majd.Meghallgatom és kész.
2013. jan. 20. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!