Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnétek egy nagyon jót...

Szeretnétek egy nagyon jót nevetni?

Figyelt kérdés

Ha valaki még nem olvasta volna:

[link]

:))))

2009. aug. 30. 21:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
22.54 vagyok, talán olvass tovább... azóta reagáltam egy másik hozzászólásra is és vagy egy lányom...
2009. aug. 30. 23:14
 12/28 anonim ***** válasza:
88%

Jéé, igaz, elolvastam. De látom, h neked a kutya a fontosabb...

A link célja az volt, h nevessünk egy kicsit magunkon, mert így leírva -persze túlzássokkal- vicces. Nyilván nem sok anya engedi, h a gyerek a kutya kajáját egye...

2009. aug. 30. 23:19
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
Én sem ismertem,és igen,az előbb a kispárnába fúrtam a fejem,hogy ne röhögjem fel a 4 hónapos kislányomat! :))) Könnyesre röhögtem a szemeimet.Minden igaz ami le van írva,és ezt csak akkor tudja az ember,ha szül egy babát.Mindezek mellett,annyira imádjuk őket,és azokat a rettentő türelmes férjeinket is!Szép estét minden anyukának!
2009. aug. 30. 23:22
 14/28 anonim ***** válasza:
36%
Nem fontosabb, hanem egyforma fontos a gyerek, a párom, és a munkám ami itt a kutya ami egyben a hobbim és az életem is amit hivatásnak választottam.
2009. aug. 30. 23:22
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, én nem akarok vitázni, de nem kell megsértődni, ha a többség nevet rajta. És főleg nem kéne undorítónak nevezni.
2009. aug. 30. 23:28
 16/28 anonim ***** válasza:
23%
Én nem sértődtem meg, én elmondtam a véleményem. Főleg a szavak amiket használt, voltak a rondák...
2009. aug. 30. 23:31
 17/28 anonim ***** válasza:
84%
Én a 23:22-es válaszoló vagyok,és a kutyás válaszolónak üzenek!Nekem is van 2 munkakutyám,akik a lakásban élnek velünk,és igen be vannak oktatva,de attól még a gyerekemmel(aki 4 hónapos) imádják egymást.Nem tudom miért baj,ha ilyen könnyed,játékos kapcsolatot teremtenek a gyerekeddel???Munkakutyák akik a nap nagy részében dolgoznak,aztán meló után hazajönnek,és megpuszilják a babám egy-egy talpát,és őrzik ezerrel csak úgy szeretetből.Aranyosak,és bizony kell szoktatni a babákat a kutyákhoz,így szocializálódnak.Azért mert valakinek munkakutyuja van,attól még szórakozhat nem?
2009. aug. 30. 23:31
 18/28 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudod mit is csinálok a kutyáimmal. Amúgy ki mondta hogy nem ismerik, és kedvelik egymást? Azt mondtam, hogy nem élnek állandóan együtt, mert öt kutya a lakásban kicsit sok és ők kint is jól érzik maguk, nem attól leszek jó gazda hogy bent alszanak. Bár mondom nem olyan kutyák mint az átlag, egyszerűen náluk a szeretet odáig terjed hogy közömbösek más irán ha kedvelik, mert ennyire egygazdás fajták. Ezért is nem élnek együtt, mert őket nem nagyon érdekli más ember, ezért biztos hogy nekik és a lányomnak is kellemetlen lenne ez (mivel egygazdásak így zavarná őket egy piszkálódó, a gyereknek meg nem tetszene hogy nem foglalkoznak vele.) És mint mint már mondtam nem gyerekőrző kutyának lettek teremtve, így összezavarná őket amit a kicsi csinál... Nem minden kutya egyforma... De ha ez zavar akkor csak azt nézd, hogy öten nem férnek a lakásba. :)
2009. aug. 30. 23:37
 19/28 anonim ***** válasza:
31%
Nekem amúgy a kutyáim a szórakozás, és az olvasás nem a trágár szavak és ők nem olyanok akik egész nap dolgoznak (mondjuk telepőrzés vagy nyájterelés), mi mást csinálunk.
2009. aug. 30. 23:39
 20/28 anonim ***** válasza:
Ismét én vagyok,a kutyás kérdező!Megkérdezhetem mivel "foglalkoznak"a munkakutyáid?Az enyéim sem "telepőrzők".Kíváncsivá tettél!!!
2009. aug. 30. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!