Szeretnétek egy nagyon jót nevetni?
2 gyerek után megtapasztaltam bizonyos dolgokat igen, de annyira nem vicces.
Ezeket én nap mint nap már megfogalmaztam magamban (párat kivéve) csak nem írtam le.
:D
Szia!
Mióta megszületett a kisfiam 3x kaptam meg ezt a levelet email-ben.
Ettől függetlenül most is nagyon jókat röhögtem rajta, de szigorúan csak magamban, mert a kisfiam alszik.
Ez nem vicces hanem undorító... :S Előszöris minden második szó b.meg, sz@r, fos... Hogy tud valaki így beszélni??...
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
Ezek a legrosszabbak... Nem értem, hogy miért kell elhanyagolni a férjet és utána féltékenykedni, miért nem lehet kordában tartani hangulatot és utálom ha a gyereknek mindent szabad, az állat meg egy tárgy amivewl játszhat... Hogy tudtok ezen nevetni?? :S
Hát ez nagyon jó volt!! Sírva röhögtem rajta/magamon/!
Kár, hogy napközben nem fogjuk fel ennyire viccesen. :)
22:54- mek még biztos nincs gyereke, majd megtudja....
Sztem nagyon sokminden találó benne! Jó volt, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!