Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnétek egy nagyon jót...

Szeretnétek egy nagyon jót nevetni?

Figyelt kérdés

Ha valaki még nem olvasta volna:

[link]

:))))

2009. aug. 30. 21:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
55%

2 gyerek után megtapasztaltam bizonyos dolgokat igen, de annyira nem vicces.

Ezeket én nap mint nap már megfogalmaztam magamban (párat kivéve) csak nem írtam le.

:D

2009. aug. 30. 22:05
 2/28 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Mióta megszületett a kisfiam 3x kaptam meg ezt a levelet email-ben.

Ettől függetlenül most is nagyon jókat röhögtem rajta, de szigorúan csak magamban, mert a kisfiam alszik.

2009. aug. 30. 22:16
 3/28 anonim ***** válasza:
88%
Jajjjj, nagyonjóóó!! Én nem ismertem! Annyira nevettem, hogy alig láttam a monitort, mert folyt a könnyem:)) régen röhögtem sírva! Köszi Neked!!
2009. aug. 30. 22:34
 4/28 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon jó!!! És nagyon igaz!!! Szinte minden stimmel :)))
2009. aug. 30. 22:37
 5/28 anonim ***** válasza:
8%

Ez nem vicces hanem undorító... :S Előszöris minden második szó b.meg, sz@r, fos... Hogy tud valaki így beszélni??...

- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.

- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.

- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.

- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).

- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.

Ezek a legrosszabbak... Nem értem, hogy miért kell elhanyagolni a férjet és utána féltékenykedni, miért nem lehet kordában tartani hangulatot és utálom ha a gyereknek mindent szabad, az állat meg egy tárgy amivewl játszhat... Hogy tudtok ezen nevetni?? :S

2009. aug. 30. 22:54
 6/28 anonim ***** válasza:
52%
Az utolsónak: szerencséd van, hogy ezeket nem élted át a gyereked mellett. Szerencséd van, hogy a gyerekednek meg tudod magyarázni, hogy ne szedje fel a szöszöket, a kutya nem játszótárs, ne egyen bele a kutya kajájába, ne jöjjön utánad a wc-re, stb. Ha viszont még nincs gyereked és ezért tartod undorítónak, akkor várd ki a végét, és már te is igaznak tartod az itt leírtakat.
2009. aug. 30. 23:02
 7/28 anonim ***** válasza:
62%

Hát ez nagyon jó volt!! Sírva röhögtem rajta/magamon/!

Kár, hogy napközben nem fogjuk fel ennyire viccesen. :)

2009. aug. 30. 23:06
 8/28 anonim ***** válasza:
19%
Nem azt mondtam, hogy nem igaz, csak lehetne szalonképesen fogalmazni. Nem hiszem, hogy egy anyának ilyenné válik a nylevezete... A kutyáim meg nem a lakásban vannak, és a gyerek hozzájuk sem érhet, mert ez a munkám. A kutyák csak az enyémek, családnak, barátoknak, páromnak tabu parancsolgatni nekik, eteni őket, vagy túl durvának lenni. Az évekig tartó munkám nem szeretnéme elrontani. Pl. nem fogadhat el kaját mástól, akkor mit szól ha egyszer a gyerek a szájába tömi? Hát nem azért szenvedtünk hogy megtanulja... Aztán meg amúgyis olyan fajta kutyák akik csak egy emberhez kötődnek, de ahhoz nagyon erősen. Mások nem nagyon érdeklik ezt a fajtát, de amikor elmentem szülni akkor egy hétig ki sem jöttem a házukból... Ezért undorító ez nekem. És azért mert van egy lányom, még nem fogom a kutyám (=munka, karrier, hobbi, élet) és a férjem az sor végére osztani.
2009. aug. 30. 23:09
 9/28 anonim ***** válasza:
jötteK... Szóval ezért rémisztő nekem egy ilyen leírás...
2009. aug. 30. 23:10
 10/28 anonim ***** válasza:
35%

22:54- mek még biztos nincs gyereke, majd megtudja....

Sztem nagyon sokminden találó benne! Jó volt, köszi!

2009. aug. 30. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!