Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt valaki igy? Mi lett utánna?

Járt valaki igy? Mi lett utánna?

Figyelt kérdés

Sziasztok!12 hetes terhesen elkezdtem vérezni majd bevittek a kórházba ahol azt mondták elpattant egy ér!A kérdésem hogy mennyire kiméljem ezek után magam?Gondolom ne emeljek meg ilyenek?És hogy ha jártatok már igy ez többször is elöfordult vagy csak egyszer?

Remélem érthetőre sikerült:)

2013. jan. 19. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:

barátnőm járt így, hogy már az elején elkezdett vérezni. ez sajna azzal járt, hgoy veszélyeztett terhes lett. de a végén egy egészséges kislánynak adott életet:)

persze, az alapvető, hogy fokozottan figyelj magadra.

további gondmentes babavárást!

2013. jan. 19. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen pont a 12 hetes uh után este. Bementünk az ögyeletre uh volt, de nem volt gond. Késöbb már nem volt vérzés.
2013. jan. 19. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 11 és fél hetesen volt, hogy elkezdtem vérezni. Rohantam is az uh-ra, de szerencsére kiderült, hogy semmi komoly. persze jobban vigyáztam magunkra, és utána többet nem is véreztem.
2013. jan. 19. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Én is igy voltam hogy a 12 hetes uh után este:SAkkor nagyon megijedtem de a babát megnézték és azt mondták minden rendben van:)És akkor nagyon megnyugodtam:)
2013. jan. 20. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!