Járt valaki úgy, hogy császár után bent maradt vmi fonal, vagy egyéb, és ki kellett szedni?
Figyelt kérdés
Második császárom után vagyok 3,5 hónappal, az előző és a mostani is problémamentes volt, de pár hete, a heg felett úgy 2 cm-rel csak az egyik oldalon kizárólag külső nyomásra (elviselhető) néha tompa, néha szúró fájdalmat érzek. Az a furcsa, hogy semmi más tünet nincs, mozgásra nem érzékeny, a ciklusom is megjött már egyszer (a méhem nem görcsöl), a heg nem váladékozik, sőt szépen halványul, nincs lázam, tehát látszólag minden rendben.. Felhívtam a dokim, azt mondta, a jövő héten megnézi, "lehet, hogy vmi fonal szórakozik ott" - köszi, azért ettől rendesen beparáztam... Megnyugtatnátok, hogy ha tényleg így van, nem kell újra felnyitni?2013. jan. 7. 13:32
1/3 anonim válasza:
Nekem maradt bent egy kiss varrat, elkezedetett kilökődni, érzékeny lett a helye, majd fel puklisodott, majd begyulladt, vissza mentem, picit bele vágott, csipesszel kivett egy 2cm es drótot
2/3 A kérdező kommentje:
Uhh, azért az sem lehetett kellemes.. És ez mennyi idővel a műtét után volt? A fent leírtak alapján gondolod, hogy nekem is ez lehet? És Neked hogy csinálták, helyi érzéstelenítéssel? Mennyire volt gáz? Mivel nézték meg, uh-on ez látszik? Mert kívülről nekem semmi nem látszik.
2013. jan. 7. 13:43
3/3 anonim válasza:
Karácsonykor volt a műtét, ez pedig húsvét után. Szóval jó 4, majdnem 5 hónap.
Semmi érzéstelenítés, nem is fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!