Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ausztriában lehet kapni HIPP...

Ausztriában lehet kapni HIPP babarizst?

Figyelt kérdés
Mert Magyarországon nem, Angliából kaptunk, de fogytán a készlet, és mostanában nem jön haza senki. Találkozott vele valaki Ausztriában?
2009. aug. 30. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia,ha meg nem szülök addig ,jövö heten megnezem a boltban,aztan meg irom neked.
2009. aug. 30. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy! Köszi! :-))

Nem tudom, hogy a kettő azonos lehet-e? És a DM-ben lehet-e kapni.

[link]

[link]

2009. aug. 30. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
nem soka megyek a boltba megnezem.
2009. aug. 31. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!A Bippa-ban talaltam ketfelet. 1;HIPP Folgemilch Gute-Nachrfläschchen Bio Folgemilch mit schmelzreisflocken und Bio -Buchweizen 500 g 6 ho-tol,es 6 eu-ba kerül. 2,Milchbrei Milupa Feiner Milchreis 4 hotol, 250g, 2,29 eu-ba kerül,gluten,so,cukormentes.
2009. aug. 31. 11:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Király-szuper-rendes-csaj vagy! Nagyon szépen köszönöm! A Bio-Flaschchen kizárva, mert az tulajdonképpen tápszer, azt meg nem szeretjük... :-)). De a Milupa tulajdonképpen ugyanannak látszik. Akkor mehetek!! Köszönöm szépen még egyszer! Nagyon sokat segítettél!!

Minden jót neked!

2009. aug. 31. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazan nincs mit,ne felejtsd en a Bippaban talaltam
2009. aug. 31. 12:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen! Jegyeztem! Bippa!

Köszi! :-)))

2009. aug. 31. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!