Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szokott valaki vaterán,...

Szokott valaki vaterán, teszveszen vásárolni? Mik a tapasztalatok? Néztem egy eladónál szép babaruhákat, a kép alapján jó állapotban vannak, nem tudom, hogy meg merjem-e rendelni?

Figyelt kérdés

Vettem már ezekről az oldalakról pl. dísztárgyakat, de az ugye egész más tészta... Amúgy is kezdő vagyok baba-téren, azért is vagyok ilyen bizonytalan. De annyira tetszik az a pár holmi és az áruk is nagyon jó! Szerintetek?

Előre is köszi a válaszokat!

35 hetes pocis

2009. aug. 29. 20:07
1 2
 11/16 anonim válasza:

Egy ruhácskán volt mérettáblázat, bemásolom neked ide:

0-2 hónap 50/56 méret

2-4 hónap 62 méret

4-6 hónap 68 méret

6-9 hónap 74 méret

1 év 80 méret

1-1,5 év 86 méret

1,5 - 2 év 92 méret

Illetve van egy másik fajta:

0 hónap 56 cm 5 kg

0-3 hónap 62 cm 6,5 kg

0-6 hónap 68 cm 8,5 kg

3-6 hónap 68 cm 8,5 kg

6-9 hónap 74 cm 9,5 kg

6-12 hónap 80 cm 11,5 kg

Remélem hasznát tudod venni!

2009. aug. 29. 21:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a mérettáblát:)!
2009. aug. 29. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én is Vaterán szereztem tök jó cuccokat a babának. 6500-ért egy alig használt babakocsit például, és semmi baj vele. Eddig pozitív tapasztalataim vannak. Egyébként meg tudod nézni az eladó értékeléseit, az mindent elárul...

De én eddig korrekt Vaterásokkal "üzleteltem".

2009. aug. 29. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én Teszveszen vásárolok és árulok is.Az értékelések fontosak,nemcsak a száma,hanem a tartalma is,abból elég jól leszűrhető,mennyire korrekt valaki.

Én mindig jelzem a legapróbb hibákat is,mert akkor mindenki el tudja dönteni,érdekli-e a ruha,vagy sem,de ha akkor veszi észre mikor kibontja a csomagot,akkor jogosan lesz dühös miatta.

2009. aug. 29. 22:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, hogy magamat próbálom reklámozni, és nem tudom, hogy fiú vagy lány-e a pocaklakód, de nekem is van éppen egy futó aukcióm egy 70 db-os újszülött ruhacsomagra a teszen, ami menet közben kibővült további 8 darabbal, mert még találtam az aukció indítása után is 56-62-es darabokat.....

Ha érdekel, az aukció linkje:

[link]

Egyébként már én is vettem pl. szoptatós melltartót, több eladótól, volt ami megfelelt az elvárásaimnak, és volt ami nem. De a jó állapotú az tényleg relatív.

2009. aug. 30. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó! Ez nem hírdetős oldal...

Benne van az oldal szabályzatában!!!

2009. aug. 30. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!