Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben lehet szólni a...

Ilyen esetben lehet szólni a tanító néninek?

Figyelt kérdés

Barátnőm fia elsős! A tanító nénijük egy nagyon fiatal 22 éves lány. A gond annyi csupán vele,hogy elég sokat beszél dedósan! Pl. fürcsi (fürdés), szupcsi (szuper)! Barátnőmet zavarja, mert nem szeretné, ha a gyerek ehhez szokna hozzá! Ezt mondjuk megértem, felnőttek vagyunk, beszéljünk is úgy. Főleg egy tanár!

Lehet ilyenkor valamilyen módon szólni a tanító néninek? Hogy lehet ezt?

2013. jan. 15. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Húha, ez érdekes:)

Szerintem szülői értekezleten viccesen meg lehet említeni,nem bántón, de ha ez már berögzült szokás, nehéz lesz neki is váltani.

Mindenesetre furcsa, mert még egy óvodással sem kell/ene így beszélni, nem egy elsőssel.

2013. jan. 15. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát tuti nem szülőin hoznám fel. Odamennék és megkérném figyeljen oda és mindig javítsa ki ha a gyereke így beszélnek,nem tudom honnan szedte a fiam ,de eddig nem beszélt így.
2013. jan. 16. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Valószínű, mivel kezdő , szeretne , próbál gyerek nyelven beszélni!Próbálja lenyűgözni őket.Nagyon nehéz.

Négyszemközt említeném.

2013. jan. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!