Gondolkodtatok már ezen?
Ez nálunk is így van.:-)
Ha én vagyok beteg ellátom a 4 gyereket lázasan gyengén de ha ő beteg akkor csak nyafog és hisztizik.Szoktam is mondani a gyerekeknek mikor hisztiznek hogy olyanok mint néha az apjuk.
A férfiak már egyből "halálos betegek", nincs átmenet. Ilyenkor képtelenek bármit is csinálni... Tisztelet a kivételnek!
Nálunk egyszer volt nagyobb betegség, ami majdnem tüdőgyulladás lett. Éppen akkor született a pici lányunk, szóval érte is aggódhattam, hogy ne legyen baja, meg a férjemet is ápolgathettam. Nem volt egy leányálom. Én meg még nem voltam beteg mióta együtt vagyok a férjemmel.
Hàt èn beolvasnèk neki, Persze csak ha màr jobban van, mint,ahogy meg is tettem tavaly.
Kidöntött minket a hànyòs vìrus. Először a fiamat, majd rà kèt napra engem mèg a lànyomat. Felhìvtam dèlelőtt 11 fèle, hogy jöjjön haza, mert nagyon szarul vagyok, meg a làny is beteg. Mondta, hogy okè. Este fèl hatkor esett be, (hàromnegyed òra az ùgyhogy maximum) addigra Persze màr mindketten jobban voltunk, màr nem hànytunk stb, erre megjegyezte, hogy, de Hàt semmi bajotok. Na màsnapra ő is kidőlt, màr dèlelőtt 10-kor itthon volt ès ment feküdni, na innentől kezdve màsnap reggelig nem làttuk, mert ő beteg. Mikor jobban volt, megkapta a magàèt, azòta nincs ilyen gond. Ès tudja, hogy nagyon sokat bìrok, nem ràngatom haza ok nèlkül, de van mikor nekem segìtsègre van szüksègem a 2 gyerek mellett.
Mùlt hèten megint benyeltük a hànyòst, telefonàltam neki, màsfèl òra mùlva itthon volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!