Fogok kapni 13. havi fizetést?
Figyelt kérdés
Decemberre vagyok kiirva, 23 hetes kismama vagyok. Minden évben kapunk 13. havi fizetést. Én úgy tervezem hogy november 1 től leszek táppénzen. Vajon ilyen esetben én is kapok 13.havi fizetést?
Már 5 éve a cégnél dolgozok, folyamatos a munkaviszonyom.
2009. aug. 28. 18:30
1/5 anonim válasza:
Egy hónap 30 nap, négy hét! A hónap végi fél hetek összege kitesz még 1 hónapot!Ez a 13. havi fizetés, nem különleges juttatás...a kérdésedre választ adni nem nagyon tudok...bocsi,de ez a lényeg!
2/5 A kérdező kommentje:
és ez hogy is jön ide?
2009. aug. 28. 18:40
3/5 anonim válasza:
Szerintem a munkaszerződésedben vagy a kollektiv szerződésben benne kell, hogy legyen, hogy milyen feltételekkel jár. Erre mi innen nem fogunk tudni válaszolni. De én a nem-re szavaznék, mivel fizetést nem fogsz kapni, csak táppénzt, azt viszont nem a cég fizeti, hanem a TB.
4/5 anonim válasza:
Erre nem nagyon lehet választ adni, mert ahány cég annyi féle. Cégedtől függ, de nagyon sok cég csak akkor ad 13. havi munkabért, ha a munkavállaló nem volt az adott évben táppénzen. Szerintem ezt inkább ott a munkaügyön kéne megkérdezni, mint itt a gyakori kérdéseken.
5/5 anonim válasza:
Aki Tp-n van nem jár 13.havi fizetés, mivel nem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!