Ezeket a neveket lehetne anyakönyveztetni?
Külföldön élek, még csak tervben van a picúr, de ha úgy alakul, hogy Mo-n fogok szülni, szeretném, ha a gyerekem az alábbi nevet viselné:
Ha lány akkor Rachel (ugyan igy irva) Vagy Lena (Léna ékezettal anyakönyveztethető, szóval inkább a Rachel érdekelne, és esetleg a Mckenzie.
Ha fiú akkor a Wyatt tetszik.
Tudja valaki, hogyan működik ez MO-n? Vagy ha külföldön szülök, akkor az otthon honositható?
Utolsó, miért nem?
Nem kötelező szülésznőt fogadni, a bölcsi meg nem 40ezer ft.
Koszonom!
Csak a gond az, hogy ahol elek, a szuleszabadsag 6 het, ha jol tudom otthon meg mindig 3, vagy mar nem?
Itt, egy alap ellatas kerul 140.000-be, ha komplikaciok miatt csaszarral kene szulni, szerintem ez a duplaja lenne, nem beszelve arrol, hogy plusz egy hetet kene bent tolteni, amit felszamlaznak...
Otthon nem muszaj a bolcsi, ha szulesszabatsagon vagyok, igy az ovi olcsobban kijonne...
Bar otthon dragabbak a babaholmik, szerintem jobban megerne otthon szulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!