Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezeket a neveket lehetne...

Ezeket a neveket lehetne anyakönyveztetni?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, még csak tervben van a picúr, de ha úgy alakul, hogy Mo-n fogok szülni, szeretném, ha a gyerekem az alábbi nevet viselné:

Ha lány akkor Rachel (ugyan igy irva) Vagy Lena (Léna ékezettal anyakönyveztethető, szóval inkább a Rachel érdekelne, és esetleg a Mckenzie.

Ha fiú akkor a Wyatt tetszik.

Tudja valaki, hogyan működik ez MO-n? Vagy ha külföldön szülök, akkor az otthon honositható?

2013. jan. 10. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, miért nem?

Nem kötelező szülésznőt fogadni, a bölcsi meg nem 40ezer ft.

2013. jan. 11. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ha normális ellátás akarsz akkor magán dokihoz jársz terhesgondozásra. Fizetsz a dokinak egy százast a szülését. A bölcsiben 10 fölött van a kaja, plussz még 20-30ezer a hozzájárulás és akkor még viheted a gyümölcsöt stb.
2013. jan. 11. 12:47
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Csak a gond az, hogy ahol elek, a szuleszabadsag 6 het, ha jol tudom otthon meg mindig 3, vagy mar nem?

Itt, egy alap ellatas kerul 140.000-be, ha komplikaciok miatt csaszarral kene szulni, szerintem ez a duplaja lenne, nem beszelve arrol, hogy plusz egy hetet kene bent tolteni, amit felszamlaznak...

Otthon nem muszaj a bolcsi, ha szulesszabatsagon vagyok, igy az ovi olcsobban kijonne...

Bar otthon dragabbak a babaholmik, szerintem jobban megerne otthon szulni...

2013. jan. 11. 17:04
 14/14 A kérdező kommentje:
-3 ev bocs
2013. jan. 11. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!