5-6 hónapos babysek mesélnétek?
Bocs de had ne mondjam mi a véleményem.
Tudod többesszámban szoktak beszélni a " kismamik "
és érdekelne ki mit ad, hányszor, mennyit isznak mert sajnos a kislányom 50 ml ket iszik egésznap. Érdekelnek mások hogy csinálják. És mit. Meg az alvás mivel nehezen alszik el de a lányom nagyon sokkat alszik. Érdekelne melyik baba mit csinál kinek tud átfordul kinek nem. Persze a kilok, centik, a játék iránt mutatott érdeklödés na meg a fogacskák, de szerintem ezt egy gyerekes anya tudja. Mirre gondolok.
Nemrég valaki feltette ezt a kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ott a 3. válaszoló voltam.Kiegészítem azzal,h 5x150ml eszik +az egyik evés elött kb 100ml gyümölcs vagy sütőtök pürét. Inni kb 1dl kamillateát. Kérdezz nyugodtan,ha más is érdekel.
Nekem 5 hónapos a kisfiam. Leírom Nálunk, hogy vannak a dolgok.
Nálunk naponta négyszeri étkezés van úgy 210-és 260 gramm között, inni egy nap 300-450 milit iszik meg.
Éjjel gyakorlatilag végig alussza, hajnalban picit megébred, de gyorsan vissza is alszik.
Már gyakorlatilag tud fordulni a hátáról a hasára, de elég lusta így elég ritkán csinálja, szépen kitolja magát hason és már nagyon ügyesen tartja a fejét. Már emelgeti is a kis buciját.
Aludni napközben délelőtt összesen úgy másfél két órát nem egyszerre, délután egy kicsivel többet.
Nekem atjott, en jot mosolyogtam rajta! ;) Es meg bocsit is kersz; ez szep! :))
Bocs az OFFert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!