Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy néz ki az elkapart...

Hogy néz ki az elkapart bárányhimlős heg? Aminek mjad nyoma marad?

Figyelt kérdés

Vagy ezt előre nem lehet tudni?

Az, hogy néha megvakarja még nem okoz heget, ugye?

HA mégis akkor mikor fog látszódni? A pörk leesése után már azonnal?

Köszi ha segítetek!

2013. jan. 9. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező én 21 éves vagyok, volt bárányhimlőm olyan 1-2 éves koromban én nem emlékszem rá, anyukám azt mondta, hogy elkapartam mert a homlokomon van egy kör alaku heg, olyan mintha vmivel beleégették volna, nem csunya csak kicsit mély. Kiskoromban mindig azzal viccelődtek, hogy megjelöltek az ufok? több is rajtam de az nem olyan látványos mint ez.. szoval gondolom másoknak is igy néz ki
2013. jan. 9. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a szemem mellett van egy kis köralaku mélyedés, az is olyasmi mint ha bele égettek volna, de csak közelről nézve látszik.

Azt kutya harapta ki.

2013. jan. 10. 11:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi, azt tuom, milyen a heg, amikor már látszik.

Nekem is van, a kérdésem az volt, hogy amikor még csak pörkös, illetve ha vakarta a gyerek akkor lehet-e már tudni, hogy MAJD az a pötty heget hagy hátra?

JObban sebes, vastagabb rajta a pörk, nehezebben gyógyul stb...

Kisfiam 3-4 pöttyöt elvakart, picit vérzett is, egy aszemem mellett van.

2013. jan. 10. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!