Bárányhimlős gyereket ugye lehet zuhanyoztatni?
Figyelt kérdés
Fürdetni tudom, nem szabad, de gyors zuhany megengedett.
Anyós szerint nem... Kinek van igaza?
2012. dec. 31. 17:02
1/3 anonim válasza:
Hogyne lehetne zuhanyoztatni! Miért mit gondol anyósod akkor hetekig nem fürdeted a gyereket? persze kell zuhanyozni, csak gyorsan, hogy ne ázzanak fel a sebek,és utána óvatosan a törölközést, hogy ne dörzsöld.
2/3 anonim válasza:
persze, hogy lehet! csak utána a törölközővel ne dörzsöld, csak itasd fel. Nekem 2 hétig voltak kiütéseim, amikor bárányhimlős voltam, eleinte lázas is voltam, sokat izzadtam. szép is lett volna, ha hetekig nem fürdök. Perze akkor is volt, aki azt mondta, hogy ne fürödjek, de úgy gondoltuk, hogy nem ártalmasabb a víz, mint a több napos izzadtság lenne.
3/3 anonim válasza:
Aznap nem zuhanyoztattam amikor kijöttek a pöttyei, de után jó ideig amíg nem kezdtek leszáradni a pöttyök, addig csak gyors zuhany volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!