Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemény erről a névről?

Vélemény erről a névről?

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon tetszett a Harry név is mivel Magyarországon élek nem szeretnék a kisfiamból bohócot csinálni. A párommal úgy döntöttünk hogy keresünk valami más nevet,ami egy kicsit hasonlít a Harry- hez. Ez a név a Henrik. Szerintetek? Jöhetnek még nevek!

2013. jan. 9. 12:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Antivirus :D Kosz, jot nevettem
2013. jan. 9. 15:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Henrik tökéletes és azt tudjátok Harrynek becézni.
2013. jan. 9. 18:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szép név a Henrik. Felnőttként komoly, megbízható, felelősségteljes - ez a benyomásom róla, tényleg van benne valami királyi, arisztokratikus, de ezt pozitívzumként írom.

Kemény Henrik ill. az angol királyok miatt mindenki számára ismert, elfogadott név, de ugyanakkor mégsem tucatnév, amiből minden játszótéren és oviban rohangál 4-5 gyerek.

A Herold és a Hektor nekem kicsit komolytalanabb, viccesebb hangzású nevek (a Homért, Hümért, Hippolitot nem is említem, azok pláne), rajzfilm- vagy állatfigurák jutnak inkább eszembe róluk.

Szerintem az eddig írtakból a Henrik a legjobb. Amit nyugodtan becézhettek majd Harry-nek is.

2013. jan. 10. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!