Raf-Pol Fenix babakocsiról mi a véleményetek? Van valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 22:50
1/2 anonim válasza:
Én megnéztem, és nekem túl közel van a tolókarhoz a kerék. Állandóan belerúgtam. És amúgy is vacak kocsi a Raf-pol. (Bár kivétel mindig van, mi soha többé nem veszünk Raf-polt).
2/2 anonim válasza:
Nekunk ilyen van, es bar olvastam itt sok rossz velemenyt is, de nekem nagyon bejott. Szerintem minden terepen elmegy a nagy kerekeivel, de boltban is siman tudok kozlekedni vele. Mi most zertunk at a sport reszre mert a mozes mar rovid volt a kisfiamnak. Ja, es nalunk fontos szempont volt hogy ebben az arkategoriaban ez volt az egyetlen ami befer a suzuki swift csomagtartojaba.
Viszont ha emeleten laktok es nincs lift akkor nem ajanlom mert nagyon nehez, en buszra sem tudnek felszalni vele. Hordozoja viszont nagyobb mint jonehany markasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!