Az autizmus örökölhető?
nem tudom, miért kell ennyire kiakadni, mondtam, hogy nem rosszindulatból kérdeztem. sajnálom, hogy így jártál kérdező, remélem a második nem lesz autista
van ismerősöm, akik 3-an vannak testvérek, és csak az egyik beteg
Azért "kellett kiakadni" , mert nagyfokú tájékozatlanságból fakadó "jótanács" volt miszerint te a "reméljük nem lesz az" orvosi tanácsra sem vállaltál volna még egy gyereket...Holott nem volt ilyen tanács, nem is lehetett, mivel mint írtam 3 éves korára már terhes voltam a másikkal előbb meg nem derült ki, szerencsére nem súlyos fokú.
És egyetlen orvos se mondott ilyesmit, hogy "reméljük nem lesz az" és azóta IS csak olyat mondott orvos hogy nincs bizonyítva hogy mekkora a valószínűsége hogy még egyszer ismétlődik. De ez "csak" a gyerekorvosunk volt, aki ezt mondta, nyilván nem autizmus szakértő.
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!