Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek tetszik a Viktor név?

Nektek tetszik a Viktor név?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon,de a páromnak nagyon nem :) Szerinte nem lehet becézni,túl kemény.Szerintem lehet,a ˝Viktorka˝ például kifejezetten aranyos :) Vélemények?

2013. jan. 3. 23:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tetszik. Az öcsém Viktor, soha nem becéztük Viktorkának, volt aki Vikinek szólította, de szerintem az inkább a Viktóriára illik jobban.
2013. jan. 4. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Kedvenc Zenekarom énekese: Viktor(L):). Nekem Ő miatta tetszik:).
2013. jan. 5. 01:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Becézni meg szerintem sem igen lehet:D Tényleg így kimondva hangzik igazán jól:)
2013. jan. 5. 01:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, de gyerekemnek nem adnám, mert nem tudok én sem elvonatkoztatni O.V.-tól.
2013. jan. 6. 13:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Öcsém is Viktor és mi Vityának becézzük (20 éves). Úgyhogy felnőttkorban is lehet becézni.
2013. jan. 6. 14:05
 16/21 A kérdező kommentje:
A páromat is nagyon befolyásolják az ilyen tényezők,az ő egyik kollégája Viktor,és nagyon nem szeretik egymást.Nekem csak rendes Viktor ismerősöm van,és az egyik páromat is így hívták,szeretem ezt a nevet és nagyon ragaszkodom hozzá.A miniszterelnök úr meg nem befolyásol minket a névválasztásban :) Ti hogy vagytok ezzel?Ha ismertek egy ellenszenves Viktort,ellenszenves lesz a név is?
2013. jan. 6. 14:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem a férjemet Viktornak hívják, első kisfiunk is Viktor. Becézni (4és fél éves) Viktorkának szoktuk, van aki Vikónak hívja de nekünk Viktorka. Páromat mindenki vikinek hívta régebben de mostmár csak Viktornak.

Nekem tetszik ez a név és nekem sem jut eszembe soha Orbán.

2013. jan. 21. 23:37
 18/21 anonim ***** válasza:
8. válaszolónál először ledöbbentem majd felröhögtem: legújabb gyerek :D :D mintha a legújabb cipőjéről beszélne :D
2013. jan. 22. 00:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem tetszik különösebben, de teljesen jó, értelmes név.
2013. jan. 22. 15:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Sztem nagyon szép, férfias név. Adtam is volna, ha nem Orbán lenne a vezetéknevünk...:DD És Vityának becéztem volna.
2013. jan. 22. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!