Babyhaler használta? SOS
Figyelt kérdés
Ma használnánk először és annyi információt zúdított rám az orvos, hogy azt elfelejtettem, hogy mielőtt e gyermeknek fújnánk vele, először 20-30x kell a haler-ba fújkodni, de ennek is megvan a módszere, amit elfelejtettem, segítenétek???2013. jan. 3. 20:31
1/7 anonim válasza:
Van egy kis sapka resze,az a lenyeg hogy az emelkedjen .
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekünk ilyet nem kellett csinálni, a ventolint felrázod, beleteszed a bh-ba és amikor az arcához teszed, akkor fújsz belőle. 3-4 levegővétel után mégegyszer fújsz és megint vársz 3-4 levegővételt. Mindezt fekve a legjobb csinálni.Az elején nagyon ellenkezik, akkor ketten kelletek hozzá, de később már ügyesen, gyorsan túl lesztek rajta.
3/7 anonim válasza:
A pipát rázd fel, ahogy az útmutatója írja, majd tedd bele a babyhaerbe. Bele fog pattanni, tökéletesen kell illeszkednie. Fújsz a pipából, az a lényeg, hogy egyenesen tartsd a készüléket. 10-12 légvétel alatt kiszívja a gyógyszert, ezt legjobban a kék szelepek mozgásán látod. Ha még egyet kell fújni, akkor egyből fújod, és szintén 10-12 légvétel.
Jobbulást a picinek!
4/7 anonim válasza:
Utolsónak írom, hogy tilos egyből belefújni újra a haler-be. Ha pld két puff-ot ír ki a doki, akkor a második előtt is ki kell venni a ventolint, felrázni, visszatenni.
Ha nem rázod fel, a hajtógáz fog kijönni, nem a gyógyszer.
5/7 anonim válasza:
??? Ez más pipánál is így van? Mi Flixotide-t használunk.
6/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a ventolinnál így van. A doktornő kétszer is elmondta a kórházban nekem, és a nővérkék is mindig kivették és megrázták a következő puff előtt.
7/7 anonim válasza:
Hát ezt nem tudtam. Ventolin csak ritkán használunk, a F. miatt kevés rohama van a kicsinek. De ezentúl mindig kiveszem a 2. puff előtt és felrázom. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!