Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány órát engeditek gyerekeite...

Hány órát engeditek gyerekeiteket a gép elé? Gyerek életkorját írjátok!

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A nagylányomnak külön laptopja van, annyit gépezik, amennyit szeretne. Reggeltől általában késő délutánig, utána programozik a barátnőivel, hazajön este 10-kor, még egy órát gépezik, aztán lefekszik aludni. Természetesen iskolaidőben ez másként megy, akkor már 10-kor ágyban a helye, és amíg nem tanult meg, addig nem gépezhet délutánonként.

15 éves lányom van.

2009. aug. 26. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Van olyan, hogy napokig eszébe sem jut számítógépezni, pl.: akár egy hétig sem kérdezi, hogy ideülhet-e. Ha olyan kedve van, akkor napi max. 2 óra, van, hogy részletekben, közben kitalálja, hogy most mással is játszana.( 9 éves lány.) Nyár elején volt egy olyan periódus, hogy már szinte betege volt a netnek, egyfolytában azt leste, hogy be van-e kapcsolva a gép, aztán kitaláltam, hogy ahány percet olvas, gyakorol, annyi percet ülhet itt. Eleinte ment is a dolog, tetszett neki, de aztán elszállt a lelkesedés:)
2009. aug. 26. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Na az én öcsém más. 8 éves a gyerek egyfolytában a gép előtt ül és játszik.Ezt 4 éves kora óta, akkoriban az autos játékok mentek, most a mesterlövészes, meg a COD4.Felkel leül a gép elé ott ül egész nap olyan délután 5ig, közbe eszik persze a gép elott, néha néz tvt, 1-2 musort 1 nap

aztán mgint gép.5kor hazaér anyám megfürdeti, beszélnek kicsit, aztán még 8 ig ott ül, utánna tv és alvás.Én ezt kicsit durvának találom, mert ahol nincs gép vagy tévé oda nem is megy....:(

Elég szomoru, hogy igy nevelték, de nem tudok mit tenni ellene sajnos..

2009. aug. 26. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 10 éves. Most hogy szünet van szinte minden nap játszik körülbelül 2 órát. Iskola időben csak hétvégén játszhat.
2009. aug. 26. 18:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 7 éves és 2 naponta játszhat, de akkor ki is használja rendesen és kb. 3 órát ül a gép előtt meg-meg szakítva más játék vagy evés miatt.
2009. aug. 26. 21:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Az én fiam 11 éves és 5 órát van naponta a gép előtt még iskola időben is! De nem bánom mert 4 órát játszik, 1 órát javítja a rendszert önszántából (töredezettség mentesítés, fölös programok letörlése, ideiglenes fájlok letörlése, vírusírtás! De ő nagyon okos ebben a témakörben mert többet tud mint az apja, és ő csinálta meg sokszor a gépet, van nyomtatója ami szkennel,fénymásol,nyomtat, van webcamerája, és most fog kapni egy LCD monitort! És sokszor szokott nekem nyomtatni fényképeket, de előtte megszerkeszti Photoshoppal! És kiváló hacker!
2009. aug. 27. 08:14
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Akkor pontosan mire is voltál kíváncsi? Nekem úgy tűnik csak el akartál dicsekedni hogy a te fiad milyen profin ért a számítógépekhez!! Az 5 óra szerintem nagyon sok iskolaidőben és mikor tanul? Vagy az már nem is lényeg csak a számítógép a fontos?

Lehet lepontozni nem érdekel.

2009. aug. 27. 08:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam hogy másoknál hogy megy, amúgy szokott tanulni eleget, és sokat segít is nekem, le is foglak pontozni!
2009. aug. 27. 10:14
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

Miért mert leírtam nálunk hogy megy és hogy mi a véleményem? Akkor még sem erre voltál kíváncsi?

Amúgy már korában írtam egy választ és én írtam a napi 2 órát.

2009. aug. 27. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 12 éves. Annyit ül a gép előtt, amennyit megengedünk. Ő is nagyon ügyes és sok olyan dolgot tud, amit a szülei nem. Sajnos vagy szerencsére ez már generációs sajátosság. Ha nem engedem, kicikizik az osztálytársak, hogy nem naprakész a tudása/ismerete. Közben persze kitűnő tanuló. ha hoz néha egy-egy roszabb jegyet, azonnal letiltom a gépezésről. Ez nálunk nagyon bejött. Perzse, közben arra is ügyelek, hogy legyen eleget levegőn, sportoljon. De még így is napi több óra marad a számítógépezésre.
2009. aug. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!