Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 éven felül első gyermeket...

30 éven felül első gyermeket vállalók, mi volt az oka, hogy nem vállaltál előbb babát?

Figyelt kérdés

Most is így csinálnád?

Jó körülmények között éltek?

2013. jan. 3. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én 33 évesen szültem. 30 éves voltam amikor meghalt az akkori párom, akivel 6 évig voltunk együtt. (Addig az anyagi körülmények miatt nem vállaltunk, illetve még én sem éreztem, hogy szeretnék gyereket) Aztán 2 évig kerestem a helyem a világban, majd megtaláltam azt az embert, akivel el tudtam képzelni egy családot. 13 hónapos a fiam, én 6 nap múlva leszek 35. :)
2013. jan. 3. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Mivel 29 voltam mikor megismertem a férjem így elve elrendeltetett, hogy 30 felett szüljek :)

Szerintem most is így tennék. Jó körülmények? Mi számít annak, milyen szemszögből?

Nekem feb 28-al megszűnik a munkahelyem (1 éven belül már a negyedik!, mindent felszámolnak, elvisznek, átszerveznek, létszámcsökkentenek, pedig diplomás 4 szakmás, 2 nyelven nyelvvizsgás vagyok, elvileg jó szakmákkal)

Férjemnek jún 30-al szűnik meg a cége mit kezd magával fogalma sincs

Van forint alapú lakáshitelünk, nem voltunk devizások rajtunk senki sem segít, tehát ha nem fizetünk elviszik a lakásunk

Apukám agydaganatos, a TB minden gyógyszer iránti kérelmünket vagy elutasítja vagy húzza az időt, mondván 60 elmúlt dögöljön meg (erőteljesen ezt éreztetik a telefonban és személyesen is, mikor az ügyünkről érdeklődünk, de persze őket nem lehet perelni, mert kéz kezet mos) így aztán a maradékunkat éljük fel, hogy megkapja teljes áron a szükséges ellátást, holott egész életében dolgozott

Szóval egyenlőre megvagyunk...a kicsit mindenesetre abban fogom támogatni, hogy menjen el ebből az országnak nevezett posványból.

2013. jan. 3. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!