Adnál C-vel kezdődő keresztnevet a gyerekednek, ha a vezetéknév V-vel kezdődik?
Figyelt kérdés
V...... Cecília.2013. jan. 2. 16:50
11/14 anonim válasza:
Szimpla V esetén igen, dupla W esetén semmiképpen.
12/14 anonim válasza:
Én nem adnám. A kedvenc nevemről (Anna) is azért mondtam le annó, mert egy Sz. betűs vezetéknév és egy R betűs 2. keresztnév (amihez párom ragaszkodotz) közé téve Sz. A. R. lett volna a monogram. :-( És bár a gyerekek nem a monogramon szólítják egymást, ált. suliban nagyon is sokszor használják még rövidítésként, ha később már nem is.
13/14 anonim válasza:
Igenis, a monogramot sok helyen használjuk és írjuk le életünk során, a suliban is. Az én nevem monogramja is olyan szinten gáz, hogy ha leírom, (és megduplázzuk) egy intim testrész neve jön ki belőle, és naná, hogy így hívtak kisiskolás koromban a többiek... Erről ennyit.
Az hogy a WC leírva vc, vagy wc, ez nem fogja zavarni a gúnyolódásban a többieket, ne higyjétek... Biztos van más szép név is, ami nem C-vel kezdődik. Én a békesség kedvéért keresnék másik nevet.
14/14 anonim válasza:
Volt ilyen híresség (W. C. Röntgen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!