Ciki, ha úgy megyek nőgyógyászhoz, hogy nem borotválom le a nemi szervemet? Nyilván nem ősbozontos lesz, megigazítom, de ennyit tervezek. Ti hogy szoktátok?
Valaki csak mellékesen jegyezte meg, hogy egészségtelen a borotválás, így csak megerősíteni tudom, hogy hétköznapi életben ez az első számú természetes védvonal.
Ha meg egy férfinak csak azért nem kellesz, mert természetes higiéniával rendelkezel "csak", megette a fene...
De az alapkérdésre visszatérve:
Egy orvosnak meg eleve fontos lenne, hogy ne szőrtőből állapítson meg dolgokat. Olyan lenne, mintha a fogászati vizsgálat előtt feltennél egy fogvédőt, nehogy az orvos meglássa, esetleg elszíneződtek a fogaid. Gondolom ez sem jutott még eszedbe, hogy ezt tedd.
Azt viszont maximálisan tiszteletben tartom, hogy segíteni szeretnél az orvosodnak, és a mentális "jóérzésed" érdekében elgondolkodtál a problémán, és ha téged zavar a helyzet, akkor felvetődött benned a kérdés.
7-es, vízhólyag kívűl???
Kérdező, szerinted a mamikák borotválják? Meg egy halszagú punci után szerintem nem azzal fog foglalkozni, hogy te bozontos vagy.:)
Jah, hülye vagyok...meg fáradt. Hugyhólyagra gondoltam. Pedig még le is írtam, hogy vízhólyag.:)
Hogy lehet olyan durván szexelni, hogy vízhólyag legyen ott?:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!