Hívják valakinek a kisfiát KOLIN-nak? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy mikor van a névnapja stb. Az anyakönyvezhető nevek között találtam és megtetszett.2013. jan. 1. 17:26
1/14 anonim válasza:
Lehet agyamra ment a biológia, de nekem az acetil-kolin nevű vegyület jut róla az eszembe, és nem adnám a gyerekemnek :D Ez fiú név? Életemben nem hallottam még, legfeljebb angolszász nyelvterületen.
2/14 anonim válasza:
Nekem a modern nevek nem nagyon tetszenek de ez tetszik,jó kisfiúnak és egy felnőttnek is.
Juni9
3/14 anonim válasza:
Persze, hogy fiú pl; Colin Farrell
4/14 anonim válasza:
Így magyarul leírva szerintem borzalmas:-(. Nem adnám a fiamnak.
5/14 anonim válasza:
az,hogy egy magyarnak nagyon gáz
nem a névtől lesz egy gyerek különleges
ettől csak nevetséges lesz
amerika majmolós szülők gyereke
6/14 anonim válasza:
Nekem a Konor név tetszett de így magyarul leírva beláttam hogy borzalmas...a Kolin vagy Kolen (ilyen is van) ugyanez a helyzet..:(
Első de jót nevettem acetil-kolin:DD
7/14 anonim válasza:
Nekem a Colin tetszik (angol nyelverületen persze), de így K-val nem. Nem ismerek ilyen nevű magyar gyereket.
Én is csak Konor-t hallottam, de abból 2-t is. Az egyiknek angol az apukája, de Mo-on élnek.
8/14 anonim válasza:
Az ilyen külföldről majmolt nevek mind borzalmasak "magyarul" leírva..
9/14 anonim válasza:
Nekem is tetszene egyébként, de így K-val valami borzalom. Semmiképpen nem adnám a gyerekemnek így leírva.
10/14 anonim válasza:
Lehet, hogy maradi vagyok, de a hátamon feláll a szőr ezektől a divatos nevektől! Kevin, Kira, Dzsesszika stb... és a Kolin is ehhez tartozik... szerintem nagyon gáz! Bocsi, nem akarlak megbántani, de gondolj arra, hogy ha öreg bácsika lesz a fiad és így szólítanák: Kolin bácsi. Háááát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!