Miért hiszik azt sokan, hogy a tápszeres babát túl lehet etetni, az anyatejest nem és hogy a tápszeres babák kövérek és betegesek? Többi lent.
Kislányom az elejétől fogva tápszeres volt, minimális tejem volt csak. 3100 grammal született. 6 hónaposan 7160 g, 1 évesen 8160 g volt, most 2,5 évesen is csak 10,2 kg körül van.
Szerintetek miért hiszi mindenki, hogy a tápszertől kövér és beteges lesz a gyerek?
Köszi a válaszokat és BÚÉK!
Köszönön neked is a választ.
Ne írj ilyet, hogy fáj, hogy sovány, olyan rossz olvasni. Az a lényeg, hogy egészséges, kiegyensúlyozott legyen. Akiket én ismerek, ahol husisabb a gyerek, ott a szülő mindig mondja, hogy örüljek neki, hogy az én kislányom ilyen, mert nagyon rossz, hogy koránál 2-3 évvel több a súlya.
Szerintem ez egy rossz beidegződés, tévhit, amit anyáink terjesztenek. :) Régen tényleg kövérebbek lehettek a tápszeres babák, de ma már olyan profik a tápszerek, hogy minden tápanyagból és még kalóriából is pont ugyanannyi van bennük, mint az anyatejben. Tehát nem hizlalnak jobban...
A betegesség meg tényleg főleg genetika...
113 cm :) A kis drágám, még jó, hogy vegyes csoportba jár nem sima kiscsoportba az oviban.
(apuka családjában senki nincs 180 alatt, apuka is 2m felett van, én kicsi vagyok, le fog nőni simán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!