Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinél csak naponta egyszer...

Akinél csak naponta egyszer van játék összepakolás, azok hogy bírják ki?

Figyelt kérdés
Ha már reggel szétszórja az összes játékát a gyerkőc, akkor is csak este pakoljátok össze?
2012. dec. 30. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van egy hatalmas kétajtós zárható szekrény, amiben laknak a játékok. Egy pár van elől, a nagy kedvencek, és amivel nem tud nagy kupit csinálni.

Ha egyéb játékra vágyik, én kinyitom a szekrényt, egyet ki, ha megunta vissza, és jöhet a másik...

A nagyobbam 4 éves, én már meguntam a játék elpakolás miatti vitát, így nincs gond, megtanulta, hogy rendnek kell lennie, nem játszóház az egész ház. :)

2012. dec. 30. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
3 éves a fiam. Nálunk úgy van, hogy csak akkor játszhat új játékkal, ha előbb elpakolja azt, amivel addig játszott. Eleve így tanítottam, úgyhogy nálunk ebből nincs gond. Mindennek megvan a helye, kisautók egy doboz, farmos kellékek kosár, építőkockák dobozban. Mindig ő pakol össze maga után, így én nem kapok sikítófrászt a kupitól. :)
2012. dec. 30. 13:47
 3/10 fiknerné tósoki vand ***** válasza:
80%
nálunk elöl vannak a játékok,én nem idegeskedem rajta,gyerekek valamivel játszani kell persze meg kell tanitani rendet is csináltatni a gyerekkel.este összepakolsz.
2012. dec. 30. 13:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
15 hónapos lesz, így egyelőre minden játék elől van és este pakolok össze.
2012. dec. 30. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Van egy barátnőm , nálluk a nagyszobában laknak velük a gyerekek . Ott állandóan akkor kupi van , hogy szó szerint rálépsz a játékokra . De nem csak a szobában,a folyósón,a konyhában , minden felé .

Ezzel csak azt akarom mondani ez az anyuka hanyagsága is ám egy kicsikét.

2012. dec. 30. 14:30
 6/10 A kérdező kommentje:

Na most akkor nem tudom, hogy én vagyok-e nagyon kattant, de nem bírom elviselni, ha szanaszét vannak a játékok. Hiába van játszó szoba, ott sem. Ha valamivel már nem játszik, én egyből elrakom. Délutáni alvásnál komplett pakolás meg este is. Még kicsi, maga után nem pakol el.

Most karácsonyra nagyon sok játékot kapott a nagyszülőktől és felmerült bennem, hogy na én aztán már nem pakolok el csak napi egyszer (itt több ilyen anyukáról is olvastam), de egyszerűen nem bírom ki.

2012. dec. 30. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a kupit, ennek ellenére nem pakolok egész nap a gyerekek után. Inkább este együtt pakolunk el. Nagyon jó ötletnek tartom, ahol el lehet úgy rakni a játékok nagy részét, hogy a szülő adja oda azt, amivel a gyerkőc épp játszani szeretne, sajnos, nálunk nincs annyi szekrény, amennyi játékuk van. Ráadásul a fiam most kezdte az ovit, ahol nagyon nagy fegyelem van, és úgy kompenzál, hogy amikor hazajön, kiszórja a játékait a dobozból. Nem nagyon tudok tenni ellene, valahol ki kell jöjjön belőle a feszültség, amit egész nap visszafog. Ahhoz viszont mindig ragaszkodom, hogy az esti pakolásnál ő is segítsen, és szokott is.
2012. dec. 30. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én biztosan kattant vagyok, mert én sem bírom ki. Van külön szobája, de mivel az fent van, így lent játszik a nappaliban. Én egy nap többször pakolok, van, hogy segít, de van hogy én gyorsan összedobom, van 2 nagy fiók erre fenntartva. De érzem, hogy ez már kezd beteges lenni nálam, mert amikor együtt játszunk, én akkor is válogatok, szortírozok, rendezgetek. Ez van. Rendmániás lettem. :-(
2012. dec. 30. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia. Csatlakozom én is az elpakoláshoz :-)1nagyfiam van és két kicsi( 4éves lány,1,5éves fiú) hát én mindig pakolok úgy érzem,nem bírom elviselni ha szét van szórva,mert nem csak én lépek rá,hanem ők is.... :-)
2013. jan. 1. 22:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen kattant :) Na meg azt is utálom a kupiban, hogy csak még jobban szét lesznek ilyenkor rugdosva a játékok és később meg kereshetem őket minden bútor alatt.
2013. jan. 2. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!