Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak a 3 éves fiammal?

Mit csináljak a 3 éves fiammal?

Figyelt kérdés

tisztában vagyok vele,hogy a gyerekemet megviseli az ami történik körülötte,de mégsem tudom mihez kezdjek vele!

szeretnék neki segíteni,de nem mindíg megy!

a gyerek apjával elváltunk,nem nagyon látogajaőket,mire megszokja,hogy nem jön,addigra ujra felkavarja azzal,hogy odajön és ígérget neki fűt-fát!

most van egy új kapcsolatom és megszerette a páromat,a párom is őt!

nemrég költöztünk össze és a gyereket mintha kicserélték volna!

eddíg nagyrészt szót fogadott nekem,mostmár nem nagyon akar,egyre durvább,mindenen hisztizik,vagdalózik még a testvérét is folyton piszkálja...és bár EZEK EDDIG IS MEG VOLTAK nem ilyen szinten,föleg a durvasága!

nem tudom mit csináljak vele.sokat beszélgetünk,beszélek hozzá,játszunk mégsem tudok rá hatni!

pl.mivel nagyon szereti az áramos dolgokat hiába mondom,hogy nem szabad,megrázza,orvoshoz kell akkor vinni stb.ö kinevet.elkezd hisztizni,vagdalozik,kiabál,hogy nem;ő azzal fog játszani...nálunk egy ideig bevált a sarokba áll ha rossz téma,most már nem nagyon,beállitom,kimegyek és amint meglátja a páromat azonnal kijön onnan...

gondolom elég kuszán írtam le,remélem azért valamennyire érthető volt...

mit kezdjek a gyerekkel???

2009. aug. 25. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, lehet hogy előszőr ijesztően hangzik, de szerintem vidd el egy gyermekpszichológushoz. Sok olyan dolog történt vele amit nem igazán ért még úgy ahogy kellene, és nem igazán tudja feldolgozni. Ebben egy pszichológus tudna segíteni neki is, és neked is hogy hogyan segíthetnél neki.
2009. aug. 25. 16:43
 2/4 A kérdező kommentje:

szia,köszönöm...

igen,ijjesztö,már gondoltam rá,de még nem mertem elvinni!

2009. aug. 25. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérd szakember segítségét. Remélem, hamar rendeződik minden :)
2009. aug. 25. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok, szerintem szedd össze a bátorságod és az erődet. Vesziteni valód nincsen vele. Mondom neked is segíthet kezelni a problémát, és a továbbiakban átsegíteni a fiadat a dolgokon. Ő még nem érti úgy meg a történteket, és egyedül nem tudja feldolgozni. Neked is meg kell tanulnod hogy hogyan segíthetsz neki ebben. A pszichológus neked is tanácsot tud adni. Szakszerűt. Mert sajnos mi mondatunk bármit,de hogy mi zajlik a fiadnak a kis lelkében azt nemhogy mi, de szerintem még ő maga sem tudja.

Remélem rendeződnek a dolgok. Kitartás!

2009. aug. 25. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!