Mit csináljak a 3 éves fiammal?
tisztában vagyok vele,hogy a gyerekemet megviseli az ami történik körülötte,de mégsem tudom mihez kezdjek vele!
szeretnék neki segíteni,de nem mindíg megy!
a gyerek apjával elváltunk,nem nagyon látogajaőket,mire megszokja,hogy nem jön,addigra ujra felkavarja azzal,hogy odajön és ígérget neki fűt-fát!
most van egy új kapcsolatom és megszerette a páromat,a párom is őt!
nemrég költöztünk össze és a gyereket mintha kicserélték volna!
eddíg nagyrészt szót fogadott nekem,mostmár nem nagyon akar,egyre durvább,mindenen hisztizik,vagdalózik még a testvérét is folyton piszkálja...és bár EZEK EDDIG IS MEG VOLTAK nem ilyen szinten,föleg a durvasága!
nem tudom mit csináljak vele.sokat beszélgetünk,beszélek hozzá,játszunk mégsem tudok rá hatni!
pl.mivel nagyon szereti az áramos dolgokat hiába mondom,hogy nem szabad,megrázza,orvoshoz kell akkor vinni stb.ö kinevet.elkezd hisztizni,vagdalozik,kiabál,hogy nem;ő azzal fog játszani...nálunk egy ideig bevált a sarokba áll ha rossz téma,most már nem nagyon,beállitom,kimegyek és amint meglátja a páromat azonnal kijön onnan...
gondolom elég kuszán írtam le,remélem azért valamennyire érthető volt...
mit kezdjek a gyerekkel???
szia,köszönöm...
igen,ijjesztö,már gondoltam rá,de még nem mertem elvinni!
Első vagyok, szerintem szedd össze a bátorságod és az erődet. Vesziteni valód nincsen vele. Mondom neked is segíthet kezelni a problémát, és a továbbiakban átsegíteni a fiadat a dolgokon. Ő még nem érti úgy meg a történteket, és egyedül nem tudja feldolgozni. Neked is meg kell tanulnod hogy hogyan segíthetsz neki ebben. A pszichológus neked is tanácsot tud adni. Szakszerűt. Mert sajnos mi mondatunk bármit,de hogy mi zajlik a fiadnak a kis lelkében azt nemhogy mi, de szerintem még ő maga sem tudja.
Remélem rendeződnek a dolgok. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!