Időn túl miért lehet pozitív a teszt? Eddig még soha nem fordult elő velem, pedig teszteltem már épp eleget.
Nekem egyszer lett életemben időn túli pozitív tesztem, de akkor baba is volt :) Most vagyok 36 hetes terhes vele :))
Itt a kérdésem, amit anno feltettem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nekem előtte soha nem volt időn túl sem pozitív tesztem, amikor nem voltam terhes...egy pár tesztet már kipróbáltam. Nem akarom azt mondani, hogy tuti terhes vagy, de szerintem van esély, hacsak nem a teszt volt hibás. Persze a papír szerint a teszt időn túl nem értékelhető.
Majd kiderül, csak a fura, hogy nekem sem volt soha még időn túl sem pozitív a teszt, ha nem voltam terhes. Annó a lányommal is ilyen halvány volt a teszt, hogy csak én láttam, ma meg már 15 hónapos. Nem értem abszolút...
Mindjárt felrakom a képet, kíváncsi vagyok, ti mit láttok.
Ja, és menstruáltam(dec13) is rendesen, csak nem görcsöltem és nem volt darabos.
[link] Ez a reggeli. Szabad szemmel jobban látható.
És ismétlem, nem akarok fanatikusan babát, hogy bemagyarázzam a semmibe a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!