Hogyan védekezzünk a két terhesség között?
Nagyon sajnálom. Megkérdezhetem, hogy mi történt a babával?
Kérdésedre, január közepéig úgysem lehet nagyon szexelni, nem? Várjátok meg, hogy a doki mit mond.
kérdezz és akkor válaszolnak
ha nem kérdezel akkor ugy veszik h tudod mi a dolgod
nekem soha nem volt fogadott dokim de ha kérdeztem akárkitől akkor az mindig korrektül válaszolt nekem
3 gyerekes anyuka :-)
Én 20 hetesen vesztettem el két babát. 6 hétig no sex, azután orvosi vizsgálat. Ha ott minden ok, akkor mehet a házasélet, de javasolt a következő terhességgel 3-4 hónapot várni. Nem javasolják a fogamzásgátlót, pláne ilyen rövid időre. Csak a hormonháztartásodat borítja fel, aztán meg hónapokba telhet míg helyrerázódig. Mi óvszerrel védekeztünk, 6 hónapig, aztán élesben ment a próbálkozás. Sajnos 2 évbe telt, míg sikerült az első gyerkőc.
Ja, és a sors fintora, hogy napra pontosan 5 évre az ikrek elvesztése után született meg a második gyermekem. :-S
Ja, és a szövettantól ne várj sok eredményt, nem szokták megtalálni az okokat, még ilyen előrehaladott terhességnél sem. :-(
És igaza van az előttem szólónak, hogy saját érdekedben addig kell kérdezni az orvosokat, amíg nem kapsz választ a kérdéseidre. Nem baj ha sokat kérdezel, nekik az is a dolguk, hogy tájékoztassanak és informáljanak az állapotodról. Ne te érezd magad kellemetlenül a kérdések miatt.
Mielőbbi testi és lelki gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!