Hogyan altattok? Többi lent
Figyelt kérdés
2éves a lányom és a délutáni alvásnál olyan hisztiket levág,van hogy 2órán keresztül altatom és nem alszik el,menni akar .Lefekszem vele,éneklek neki,és úgy csinálok mintha aludnék.Eddig bevált.
A mamiknál meg 10perc alatt alszik.
2009. aug. 24. 22:16
1/4 anonim válasza:
Mamit át kell költöztetni. :):):):):):)
Nem tudom, az enyém rendesen alszik, 14 hónapos.
A barátnőm kislánya ugyan ezt csinálja.
Ilyen rosszcsontok ezek a gyerekek.
Én is így altatok. A rácsos ágy mellé lefekszem és úgy teszek, mintha aludnék. 10 perc és mehtek is főzni, felmosni, nagy tesóval leckézni.
2/4 anonim válasza:
Nekem soha nem volt gond az altatással.Pici koruk óta betettem őket az ágyukba,kaptak egy puszit,betakartam és otthagytam őket.Kicsit mocorogtak,de utána szépen elaludtak.Amikor nagyobbacskák lettek,lefekvés előtt mese,azután alvás.Soha nem maradtam melletük,ha már ágyban voltak,mert akkor alvás helyett játszani akartak.Annak pedig nem ekkor volt az ideje.
3/4 A kérdező kommentje:
nem tudom mi lett vele,eddig elaludt mindig.Lehet hogy ez most egy ilyen időszak.Most pár nap megint elaludt rendesen,de tegnap megint csak nem,pedig olyan álmos volt :(
Tanácsok?
2009. aug. 26. 08:10
4/4 A kérdező kommentje:
amúgy 14hónaposan az én picim is jól aludt
2009. aug. 26. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!